Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Narucivanje robe plus.ba

119 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.09.2011. u 20:02

pozz svima ,registriro sam se na plus.ba i odabrao sam sta zelim kupiti i na desnoj strani mi pise taj proizvod e sad kako da narucim taj proizvod pise dostava al' tu su samo neke informacije ? jel moram nazvat na broj ili,hvala unaprijed
Ja dok sam narucivao, trebao si upisati ime adresu i mobilni... i oni kad su blizu zovnu te, ti izadjes... Meni je kasnila roba dva-tri dana, al sam im samo poslao "uljudan" mejl da ako ne posalju u 12h idem drugom poslodavcu (a roba je bila ~120km). Da vidis kako su se nacrtali brzo XD

Ugl, negdje pri registraciji si morao kucati adresu, ime i broj mobitela.. Ako ne razumijes, samo njih zovni na kontakt telefon i to je to
megamix je napisao/la:
Ja dok sam narucivao, trebao si upisati ime adresu i mobilni... i oni kad su blizu zovnu te, ti izadjes... Meni je kasnila roba dva-tri dana, al sam im samo poslao "uljudan" mejl da ako ne posalju u 12h idem drugom poslodavcu (a roba je bila ~120km). Da vidis kako su se nacrtali brzo XD

Ugl, negdje pri registraciji si morao kucati adresu, ime i broj mobitela.. Ako ne razumijes, samo njih zovni na kontakt telefon i to je to
Ok,jesam,ukucao sam ja to sve al' kako će oni znati kad ja oću naručiti robu kad mogu doć pa je dostavit ?
Ja sam ostavio adresu, momak je došao u Doboj, nazvao me, ja izašao uzeo artikal(QCK+) platio i to je to. =)

Artikal mi je došao nakon 3 dana.

@megamix :

tačno je, pri registraciji ostavljaš adresu. =)
NIXONSTYLE je napisao/la:
Ok,jesam,ukucao sam ja to sve al' kako će oni znati kad ja oću naručiti robu kad mogu doć pa je dostavit ?
Odes na artikal neki, pa kliknes "Kupi", i tu negdje ima da se klikne da ti dostave na adresu... to je to, ugl kazem ti, imas kontakt telefon i nazovi ih i raspitaj se. To je najmanji problem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.