Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem u Football Manageru 2010

76 pregleda · 4 odgovora · otvorena 15.09.2011. u 15:28

Igram sa Tottenhamom prvi put su mi ponudili u govor i samo se odbilo ali vjerovatno zbog holidaya, ali nakon sto mi je ugovor istekao 30.07.2011 ne nude mi novi u opste a pise mi da imam ugovor u board room-u pise da razmisljaju o tome. Sad je 10 mjesec ja ne dobijam ugovor takodje ne mogu prihvatiti posao od reprezentacija pokusao sam sve ali kad prihvatim ista ponuda dodje za 7-10 dana a kad odem resign from Tottenham ta ponuda za reprezentaciju ne dolazi vise nikako. Pa mislim da to nije nedostatak nekih fajlova posto sam skinuo igricu i instalirao preko Deamon Tools-a. Ako neko zna u cemu je problem pomoc mi je i vise nego dobro dosla.
pa vjerovatno neki bug u igrici neki fajl valjda zeznut il ga nema nikako.. skini provjereni neki sa torrenta i igraj
Da se nadovezem na temu, imam problem u istoj igrici, naime kada otvorim specifikacije igraca izbaci me iz igrice zna li iko u cemu je problem?
iNFY je napisao/la:
pa vjerovatno neki bug u igrici neki fajl valjda zeznut il ga nema nikako.. skini provjereni neki sa torrenta i igraj
Svaki muto pise zuto 

Post dobio šamar od Zelpus

sta mislite kad bi ga reinstalirao bi li onda normaln isao ako neko ima neki profesionalan odgovor uvazio bi ga :D bar neko ko igra manager

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.