Znaci ovako... Zalili ste se kako marko abuse admin komande i ne zna rp ja to licno nisam vidio sto se tice admin komandi al znam da pojma nema oko rp slobodno pljuj te jos.... tako da cu morat na ovaj nacin da vidim dali da mu skinem ili ostavil admina... jer i vidim da svi pljujete po meni ovo cemo sve zavrsiti brzo glasanje traje do sutra 12h ko glasa glasa....
Diskusija
Zaključana
Problem sa Markom
465 pregleda · 10 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 22:24
Normalno da ces skinut, ne koristi kada si ti tu logicno
je napisao/la:
JEl to onaj mali Marijo iz Mostara, što ne zna pričati na ts.

Mali je idiot samo takav majke mi moje

@ IMZ
Ja mislim da je taj. Da ga vidiš bolan u DP-u kako je smiješan bio, fol se žali na ts-u kako ga ja terorišem i foliram. Ja umro. Sve u svemu ja sam ZA.

Edit:
Moram još jednom edit opaliti, jer evo vidim raja neće da mu ukinu. Ali fazon je suba što ovdje pola ne igra sampa i samo nako opale Da ili Ne. To je problem.
DrawN je napisao/la:
Brate haj mjenjaj nick, ma neka bolj iti je ovaj hahahahha.
@ IMZ
Ja mislim da je taj. Da ga vidiš bolan u DP-u kako je smiješan bio, fol se žali na ts-u kako ga ja terorišem i foliram. Ja umro. Sve u svemu ja sam ZA.
Edit:
Moram još jednom edit opaliti, jer evo vidim raja neće da mu ukinu. Ali fazon je suba što ovdje pola ne igra sampa i samo nako opale Da ili Ne. To je problem.

@ IMZ

Edit:

Slika sve govori.

@Ado
a) Kakve veze ima RL sa sampom?

b) Nisam mogao propustiti priliku da stavim sliku.

c) Ne igram vise samp zbog ovog marka debila
je napisao/la:
btw. OT: Mnogo nas moze glasati a ne igramo SAMPa i to moze promjeniti ishod ove ankete ... trebao si napraviti glasanje na recimo PM, pa da glasaju samo osobe koje igraju SAMPa, a ne da "mi ostali" kvarimo ishod ankete
Ne razumijem vas zašto dižete Voteove za to da nekome ostaje admin itd, to je besmisleno.A ne razumijem te kako možete davati djeci od 13 godina admine koji su naloženi još od svoje desete.SAMP je trenutno IN na Gamers.ba Communityu znači treba vam neko iskusan a ne dječurlija.Pošto neigram SAMP ovo je samo savijet neću reći ni da ostane ni da se ohladi.Toliko
iMZ je napisao/la:
Nije valjda marijo4ever admin? 
Slika sve govori.

@Ado

Slika sve govori.

@Ado

iMZ je napisao/la:
Nije valjda marijo4ever admin? 
Slika sve govori.

@Ado

Slika sve govori.

@Ado

Mislim da je dosta da pogledaš Živkinu sliku i da skontaš da je to neko djete od 9 godina tako da mislim da je zasluženo da mu se skine admin. Ako je to taj marko/Marijo il kako se već zove.
ja sam davno reko adi glupom da skine , ja ne znam šta čekate
je napisao/la:
Bola wopa alo bola
11:30 76% je da se skine admin tako da cu mu skinut. znam da je 30 minuta do 12 ali ne mogu cekati do 12h jer necu biti kuci tako da se nista nece promjeniti puno tako da Marko vise nije admin
/lock
/lock
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.