Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warhammer 40K Space Marine

97 pregleda · 3 odgovora · otvorena 13.09.2011. u 20:20

Pozdrav svima.

Opet, kao ni drugi dan, ništa neobično, uglavnom teme ne radi mi veš mašina, lampica na zvučniku prekida etc...., još jedna informativna tema, kojoj je veliki doprinos pridodao TitaniuM, koji je za razliku od mene, uspio odigrati ovu igru, koliko toliko, s' obzirom na obaveze ...

Ako ste voljeli legendarni Gears of Wars, ova igra će vas zasigurno zainteresirati. Naime, igra je sličnog žanra, tj. tzv. TPS ili Third Person Shooter ( Pucačina iz trećeg lica ) .

Gameplay pogledajte ovdje.

Što se tiče TitaniuM - ovog mišljenja vezanog za ovu igru, ono glasi :

Pa igra je po mom mišljenju odlična. Napravili su potpunu repliku Warhammer 40k: Dawn of War 2, ali u mnogo boljoj i zanimljivijoj verziji. Mnogo je ljepše igrati u trećem licu i kontrolisati jednog lika i forsirati njegove "moći" do maksimuma.
Grafika je jako dobro urađena iako nisu baš vodili računa o nekim detaljima, ali oni dijelovi koji su u centru pažnje (lik, oružje, neprijatelji...) su odrađeni skoro do perfekcije.
Gameplay je jako uzbudljiv i nikako nije monoton. Pogotovo u dijelovima (a to je u većini slučajeva) kada velika grupa Orcova navali odjednom. Adrenalin baš onako "skoči" i uživiš se u igru u potpunosti. Također su tu jako bitni i potezi koje izvodi tvoj lik sa "chainsword-om".
Jedini mana je to što je sva igra bazirana na ubijanju i devastiranju neprijateljske snage. Nema nikakvih mozgalica, tajnih zadataka, zagonetki i sličnih stvari oko kojih bi se trebali potruditi..

Mislim da je to bolje bilo odrađeno u prethodim dijelovima dok je još Warhammer bio strategija.

Moja ocjena ove igre bila bi 8/10.

Igra je veoma interesantna na prvi pogled, i preporučujem vam da je downloadujete u skorije vrijeme, jer ja znam da ja hoću .

Još jednom, ovim putem se zahvaljujem TitaniuM - u, koji je uveliko olakšao informisanje, kako moje, tako i vaše vezano za ovu igru.

Uživajte.
Igr'o sam kod druga na konzoli, sada nabavljam sebi za PC (kažu da je lakše, ne znam).

Gameplay je strašan (baš iz razloga što sam veliki Fan GoW uprkos tome što ne posjedujem konzolu). Priča je isto solidna. Grafika je OK; nije predetaljna ali niti prezahtjevna (za PC). Sama borba je vrhunski urađena, napumpana akcijom i killovima.

Iako sam prešao svega 2 misije ove igrice, odmah sam je poželio na kompu da prekucavam dok oči ne iskrvare.

Igrica je dobila dobar twist, veoma ugodna promjena u odnosu na dosadašnji Warhammer.

Igrica zaslužuje solidnih 8.5/10 uz mali minus na glavnog lika. (ne sviđa mi se, mamu mu )
Nice g4me Kolega skoro dolazio nagovarao me da skinem a nedami se ne volim ovakvu vrstu igara =D
50€ original :)

Minimalac:

Processor: 2.0Ghz Dual core CPU (any Core 2 Duo or AMD X2 or better)
Memory: 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Graphics: 256MB Video Card using Shader Model 3 (Nvidia GeForce 8800GT, AMD Radeon 3850 and above)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 20 GB space free (10 GB free after install)
Sound: Laptop and Notebook users will need to download the newest Nvidia 280.26 or AMD Catalyst 11.8 drivers.

volim ovakve igre.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.