Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Streljani plaćenici?

264 pregleda · 4 odgovora · otvorena 13.09.2011. u 19:04

Libijski pobunjenici streljali su nekoliko desetina ljudi. Ratne zločine u Libiji počinile i snage lojalne Gadafiju i njegovi protivnici, opominje "Amnesti internešenel". Islam će biti osnova za izradu novih zakona u Libiji, rekao šef Prelaznog nacionalnog saveta Mustafa Abdel Džalil. Civili masovno beže iz Bani Valida i Sirta.

Prema pisanju lista među streljanima je bilo i devet hrvatskih plaćenika, ali i onih iz Bosne i Hercegovine, Rusije, Ukrajine Srbije i Kolumbije.

Sta mislite o ovome.
Meni je zao i ako su placenici ili slicno trebalo bi im se sudit ....
Preuzeto sa Rts.rs
Evo LOCK cu temu.
Htio sam da cio portal bude informisan o ovom strasnom dogadjaju u Libiju.
Sta mislis posalje neko u tvoju drzavu ljude kojima se placa da ubijaju tvoj narod, da li bi ih ti na sud slao ?
- Libija je nekoć bila odlična zemlja za živjet' . No sad' , poslje završetka ovog građanskog rata , opašće samo tako . Ove veće zamlje će iscrpiti svu naftu iz nje , a i sami znate da Libija zavisi od nafte ...

Ali šta je tu je , nadam se da će se ovo završiti što prije .
Mislim da ova tema nije pogodna za raspravu. pogotovo na ovim nasim podrucijima.

Daleko od nas nek se kolj. ko god zeli.

Nikada se ne ponovilo.
53m1r je napisao/la:
Sta mislis posalje neko u tvoju drzavu ljude kojima se placa da ubijaju tvoj narod, da li bi ih ti na sud slao ?
E ovako brate molio bih te da 28x puta procitas svoj post i skontas sta si napisao ?
Ajd brate ono imas primjer Bosnu gde je nastradalo mnogo ljudi.
Ratnim Zlocincima se pravedno sudi i niko nije dobio metak u glavu radi toga sto je uradio ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.