Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Warceaft 3 - Pocetnik sam

62 pregleda · 2 odgovora · otvorena 13.09.2011. u 10:14

Dobro jutro :D

Ja bi da pocnem :
Nemam mnogo vremena od skole i tako toi nmg da trazim totorijale ,mrsko mi .Ako moze neko da mi malo pojasni kako treba.Misslio sam da igram sa N,elfovima pa da mi neko napise neki guide od build ordera , nekim strategijama i tako to .trazio sam i po gejmersu i nisam nigdje mogao naci neki guide,pa ukoliko nekome nije mrsko da napise . Evo ovi bodovi mali od mene, da imam vise dao bi.LP
Ako hoces dodaj me na msn da ti fino objasnim sve , a ti pitaj ako te jos ista interesuje ! Javi se na pm ako hoces
Rješenje
eLight je napisao/la:
Ako hoces dodaj me na msn da ti fino objasnim sve , a ti pitaj ako te jos ista interesuje ! Javi se na pm ako hoces
ima ovdje sve

Nightelf su jedni od najboljih jedinica u warcraft 3

Jedna od naj strategija je da Ancient of War sagradis kod neprijateljske baze i uradis Uproot i smaras ga.

Ako si za normalnu igru onda prvo sagradis Ancient of War i Moon Well a ostale Wispove stavis da ti harvestuju gold.
Mooon well ti je dobar na pocetku jer hila hp ( ili manu neznam bas) i gradis archere jer su osnovna jedinica nightelfa. Sad je na red dosao Heroj. Kada smo kod heroja tesko je odabrati kojeg ces. Ja predlazem Agility heroje jer oni kada se `` Nafidaju`` niko ih ne moze zaustaviti.
Sto se tice gameplaya moras na pocetku ubijati neutralne kripove sa jednim herojem i sa 2 ili 3 archera.
Za late game nemam sta reci samo da gradis mountain giante i unapredjujes armor , damage i specijalne moci.

Kada hoces da znas jesi li dobar u late game moras da imas 2 mountain gianta 3 do 4 archera 2 druida of the talon 2 do 3 heroja 2 druida of the claw i 2 ( u DotA mapi se zove enchatress a vamo ne znam).

Za dobru bazu treba da imas od 3 do 4 towera na svakoj strani ( uvijek budu 2 ili 3 strane). Moonwell ti je najbolja zgrada jer hila unite i ako se boris protiv neprijatelja kod svoje baze sigurno ces pobijediti ( osim ako nisi dovoljno jak na vojsci)

To je jedan od osnovnih gameplayeva sa Nightelfima ako bilo sta treba ili ako neko pitanje u vezi Warcraft 3 ili DotA mape samo reci

P.S.
Ovo je internestka taktika protiv boljih igraca. Za komp easy ili normal ovo bi bilo previse. Mogao bih ih pobijediti samo kad bi imao2 heroja c/p

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.