Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Splinter Cell Double Agent (error)

109 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.09.2011. u 11:03

pozdrav gameri,
evo skinuo sam torrent spomenute igre, i ekstenzije je .7z, dakle samo se ekstraktuje i igra... Poslije ekstraktovanja kada pokrenem igru i pokusavam da pokrenem prvu misiju, kompjuter se restartuje (a trening uspijem odraditi). Ima li neko slicna iskustva?? Do cega moze biti? Da li do kreiranja ubisoft direktorija?? Do torrenta nije, mnogi komentari ukazuju da je igra ok, i da radi normalno... anyone help?

zzz
Ako si trening uspio bez problema onda ti je sigurno do cracka.. Skini drugi pa probaj
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Ako si trening uspio bez problema onda ti je sigurno do cracka.. Skini drugi pa probaj
pc da se resetuje radi cracka?? lol, jedino moze biti problem restarta zbog neke hardverske komponente, moguce da se graffa pregrije
shoT je napisao/la:
pc da se resetuje radi cracka?? lol, jedino moze biti problem restarta zbog neke hardverske komponente, moguce da se graffa pregrije :)
do sad sam igrao mnoge igrice i nista slicno se nije desavalo, tako da ne vjerujem da je do tog
BHBeast je napisao/la:
do sad sam igrao mnoge igrice i nista slicno se nije desavalo, tako da ne vjerujem da je do tog
ovo iskljuci pa probaj ponovo igrati ako ti izbaci blue screen onda je neki hardverski problem (ram, grafa..), takodjer probaj instalirat novije drajevere za graficku ili starije ako su ti najnoviji.
shoT je napisao/la:
ovo iskljuci pa probaj ponovo igrati :) ako ti izbaci blue screen onda je neki hardverski problem (ram, grafa..), takodjer probaj instalirat novije drajevere za graficku ili starije ako su ti najnoviji.
uradio sam to, kompjuter se restartovao i pojavio se bluescreen...
obrisi viruse i tako to ..

moguce da ima bug u igri
BHBeast je napisao/la:
uradio sam to, kompjuter se restartovao i pojavio se bluescreen...
probaj nabacit starije drajvere koji su ti dosli uz grafu, ili najnovije ako vec koristis orginalne, probaj sa zamjenom ram plocica tj prvu stavis dje je druga a drugu dje je prva ako imas dvije, ako jednu imas onda je prebaci na drugi slot..
shoT je napisao/la:
probaj nabacit starije drajvere koji su ti dosli uz grafu, ili najnovije ako vec koristis orginalne, probaj sa zamjenom ram plocica tj prvu stavis dje je druga a drugu dje je prva ako imas dvije, ako jednu imas onda je prebaci na drugi slot..
imam 3 plocice po 512, haos kombinacija s 3 plocice :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.