Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Parkour oprema

80 pregleda · 5 odgovora · otvorena 10.09.2011. u 14:45

Pošto se već 2-3 godine bavim parkourom,kao i većini potrebne su mi rukavice,evo neki dan sam "sasrao" svoje,koje su inače bile biciklističke...E sad gledam po piku i dr. ali nigdje uzeti baš za Parkoura rukavice,ama baš nigdje,biciklističke mi zaštite dlan,ali jako malo prstiju,ali meni treba i da mi prste malo zaštite,jer su doslovno do kosti izgrebane,e sad ako netko ima da prodaje,ili zna neku str.,lika ili dr. da mi javi samo. Hvala!
Za parkour ti je najbolji kompromis uzeti rukavice za motor ja imam kozne platio sam ih oko 12KM uslkacu ti i uploadati mozes ih naci u Bingo prodavnicama, slike ces dobiti do vcrs jer sad imam dosta posla.
Nebih ti preporucio bilo kakve rukavice,zasto ?

Ako se zelis time baviti onda ti se ruke i prsti moraju prilagodzavati grbavoj i hrapavoj podlozi, naravno bit ce malo krvi na pocetku ali kasnije kad ti se dlanovi i prsti prilagode i zarastu onda ce biti puno lakse.

Gledaj malo na youtube ove poznatije sto to rade,nitko ne nosi rukavice (normalno jer su se davno ruke prilagodile)

Ako nevjerujes evo kod mene je to slucaj sa nogama (stopala,tabani i pete) Kod kuce nikad ne nosim carape a napolju obicno hodam bos tako da nakon godinu dana na nogama imam kao roznate stvari ( nezz tacno) nema vise ogrebotina ni povreda gdje god stanem
DuckZz je napisao/la:
Nebih ti preporucio bilo kakve rukavice,zasto ?

Ako se zelis time baviti onda ti se ruke i prsti moraju prilagodzavati grbavoj i hrapavoj podlozi, naravno bit ce malo krvi na pocetku ali kasnije kad ti se dlanovi i prsti prilagode i zarastu onda ce biti puno lakse.

Gledaj malo na youtube ove poznatije sto to rade,nitko ne nosi rukavice (normalno jer su se davno ruke prilagodile)

Ako nevjerujes evo kod mene je to slucaj sa nogama (stopala,tabani i pete) Kod kuce nikad ne nosim carape a napolju obicno hodam bos tako da nakon godinu dana na nogama imam kao roznate stvari ( nezz tacno) nema vise ogrebotina ni povreda gdje god stanem
Prijatelju,sviram gitaru,prsti su mu ko kamen tvrdi,a još parkour,eee to ti je kamen na kamen...
Nemoj po toj logici gledati... moras barem malo krvi proliti

zar se gitara ne svira trzalicom ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.