Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Web shop

212 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.09.2011. u 22:35

Planiram uskoro otvoriti Web Shop za BiH, sa mnogo povoljnijim artiklika nego ovdje.

Primjer:

Nove SteelSeries Siberia v2 + vrećica za nosanje = 100KM

Nove SteelSeries 7h v2 + USB zvučna = 150KM

Uglavnom, većinu "gaming" stvari sam već stavio u shop, pa me sad interesuje šta bi ovako još trebalo staviti.

Dakle sve što se može kupiti online i naručiti stavljajte (ispod 100KM, i malo manje da bude zapreminom radi cijene dostave).

Hvala!
Ja bi prvo napravio pik.ba radnju. I slao bi robu sirom BiH, naplata pouzecem. Dok ne steknes neko povjerenje kod raje i stanes i ti malo na noge.

Jbg, ja prvi ne bi dao domacem web shopu nikad svoje podatke (ako je samo web shop, bez nekog sjedista). Moras malo steci povjerenje raje, a i veliki je broj gamera koji su maloljetnici kojima roditelji 90% nece dati karticu u tu svrhu. Ne mogu uzeti steam za 15KM, a da mogu 150KM potrositi
ACE je napisao/la:
Ja bi prvo napravio pik.ba radnju. I slao bi robu sirom BiH, naplata pouzecem. Dok ne steknes neko povjerenje kod raje i stanes i ti malo na noge.

Jbg, ja prvi ne bi dao domacem web shopu nikad svoje podatke (ako je samo web shop, bez nekog sjedista). Moras malo steci povjerenje raje, a i veliki je broj gamera koji su maloljetnici kojima roditelji 90% nece dati karticu u tu svrhu. Ne mogu uzeti steam za 15KM, a da mogu 150KM potrositi
Pa ne daje niko karticom pare, vec uplatom na ziro racun / kesom na ruke.

Ko ima karticu sam kupuje internetom .
Možeš li mi reć cijene par artikala (ako ih imaš u shopu)

SteelSeries 5hv2

MX518

SteelSeries Qck+ heavy

SteelSeries Qck+
shiikari je napisao/la:
Možeš li mi reć cijene par artikala (ako ih imaš u shopu)

SteelSeries 5hv2

MX518

SteelSeries Qck+ heavy

SteelSeries Qck+
5hv2 + 7.1 zvucna karta -> 120KM

Ostalo nece nikad ni biti, jer su slicne cijene online / kod nas.
stavi original igre (PS3/XBOX360), ako je webshop koji nije baziran samo na gaming, stavi i neke knjige (dobro su tražene knjige oko programiranja, pogotovo PHP, i knjige Dan Browna etc.)

stavi možda čak i dijelove za PC (RAM, grafičke), neoriginalne igre (po 3-4KM), filmove, kompletne serije sa prijevodima...

možda čak i muzičke albume (bio bi prvi kupac idući tjedan, izlazi novi Jantarov :P)
Buddha je napisao/la:
stavi original igre (PS3/XBOX360), ako je webshop koji nije baziran samo na gaming, stavi i neke knjige (dobro su tražene knjige oko programiranja, pogotovo PHP, i knjige Dan Browna etc.)

stavi možda čak i dijelove za PC (RAM, grafičke), neoriginalne igre (po 3-4KM), filmove, kompletne serije sa prijevodima...

možda čak i muzičke albume (bio bi prvi kupac idući tjedan, izlazi novi Jantarov :P)
Razmisljas li malo koja je zarada na tome ili samio lupetas da bi dobio post +? igrica od 3-4 marka(zarada 2 marke) dok posaljes postom budes u minusu, isto tako knjige i muzika na gaming(CS,DotA) sajtu? ma daj ti mora da se salis :D
darkec je napisao/la:
Razmisljas li malo koja je zarada na tome ili samio lupetas da bi dobio post +? igrica od 3-4 marka(zarada 2 marke) dok posaljes postom budes u minusu, isto tako knjige i muzika na gaming(CS,DotA) sajtu? ma daj ti mora da se salis :D
prvo i prvo j**o te post... Idemo dalje, nek kupac plaća poštarinu.

"Uglavnom, većinu "gaming" stvari sam već stavio u shop, pa me sad interesuje šta bi ovako još trebalo staviti."

Pročitaj temu, smartass.

Ne mora prodavati te igre, nek prodaje originale.
Intelli 3.0 !

SteelSeries Kinzu !
Što Goran kaže samo stavi ove Knjige da se mogu kupovat, pogotovo za programiranje, ja bi prvi uzeo npr za C++, php, jscript i slično =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.