Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pjanić u Romi

346 pregleda · 20 odgovora · otvorena 08.09.2011. u 00:20

uglavnom, šta mislite o ovome? kako će se snaći? eto, još jedan uspješan bh nogometaš :D
odlican igrac, nema sta

ja mislim da mu je ovo dobar potez, jer nije imao minutazu kakvu zasluzuje u lyonu..

mozes li nam samo reci koji ce broj nositi pls
cntr je napisao/la:
odlican igrac, nema sta

ja mislim da mu je ovo dobar potez, jer nije imao minutazu kakvu zasluzuje u lyonu..

mozes li nam samo reci koji ce broj nositi pls
ZNAO SAM!

Kjaer je uzeo broj 44, a Pjanić 15
Buddha je napisao/la:
ZNAO SAM!

Kjaer je uzeo broj 44, a Pjanić 15
a mozes li mi slucajno reci zasto nije uzeo 8, ipak to je njegov broj? jel uzeo 15 jer je 8x2=16 pa 16-1=15 ili neki drugi razlog ?

hvala unaprijed, poz
cntr je napisao/la:
a mozes li mi slucajno reci zasto nije uzeo 8, ipak to je njegov broj? jel uzeo 15 jer je 8x2=16 pa 16-1=15 ili neki drugi razlog ?

hvala unaprijed, poz
nije uzeo 8 jer je osmicu uzeo lamela, koji je ipak došao prije njega..a i j**i ga, pjanke je iz rome pa je ipak džentlmen (dame imaju prednost)

razlog toga je to što je u francuskoj prvoj ligi debitirao 17.8., a rođen je 2.4.

pa je uzeo prva 2 broja i oduzeo, kontaš?

17-2=15
Buddha je napisao/la:
nije uzeo 8 jer je osmicu uzeo lamela, koji je ipak došao prije njega..a i j**i ga, pjanke je iz rome pa je ipak džentlmen (dame imaju prednost)

razlog toga je to što je u francuskoj prvoj ligi debitirao 17.8., a rođen je 2.4.

pa je uzeo prva 2 broja i oduzeo, kontaš?

17-2=15
aha, puno hvala

samo jos jedno pitanje, a da je npr. 17-2=29 (recimo), bil onda on uzeo 29 ili bi opet odabrao 15, sta mislis

veliki poz
cntr je napisao/la:

hvala unaprijed, poz
čime se i vi bavite :/

Mislim da on nije igrač za italijanske lige, tamo je ipak 'muški fudbal'
cntr je napisao/la:
aha, puno hvala

samo jos jedno pitanje, a da je npr. 17-2=29 (recimo), bil onda on uzeo 29 ili bi opet odabrao 15, sta mislis

veliki poz
poznavajući pjanića mislim da bi odabrao broj 14 (29-15), jer ipak nakon dugogodišnjeg zajedničkog zatočeništva u rumunjskom roblju naučiš ponešto o svojim "drugarima" (koji su mi inače bili drugari samo zato što nemam pola zuba, pa sam im mogo davat *neke usluge* bez grebanja)
Sindrom1ran je napisao/la:
čime se i vi bavite :/

Mislim da on nije igrač za italijanske lige, tamo je ipak 'muški fudbal'
Muski fudbal se igra u Engleskoj. U Italiji igraju manekeni, modeli, pi**i*e! Uglavnom, snacice se! Bosanac je. Ako nista, mjesalica i baustel!
MorgaN je napisao/la:
Muski fudbal se igra u Engleskoj. U Italiji igraju manekeni, modeli, pi**i*e! Uglavnom, snacice se! Bosanac je. Ako nista, mjesalica i baustel!
Nenade, iskreno brate, da je neko drugi reko to, posmilio bih da je glup.

Pa opcepoznato je da se u Italiji igra daleko najgrublji fudbal, ali ko tamo uspije (a i sam vidis da nema pojedinca da se istice) on moze igrati gdje hoce.

Engleska mozda jeste najbrza i najvise tempa, ali u italiji je nekako poluragbi
nera_f je napisao/la:

Pa opcepoznato je da se u Italiji igra daleko najgrublji fudbal, ali ko tamo uspije (a i sam vidis da nema pojedinca da se istice) on moze igrati gdje hoce.

Engleska mozda jeste najbrza i najvise tempa, ali u italiji je nekako poluragbi :)
"ali ko tamo uspije (a i sam vidis da nema pojedinca da se istice) on moze igrati gdje hoce"

u svemu se slažem osim u ovom, pogledaj primjer Ibrahimovića.. kid'o u Juventusu i Interu, preš'o u Barcelonu - ništa. opet u Italiji (Milan) i opet je top5 napadača u svijetu
nera_f je napisao/la:

A vala ni njemcima nefali te grube igre....najace gledati coppa libertadores...ha ya

@ tema
Po meni je Pjanic pravi talenat. a ne Dzeko ocam nidje veze igrac bar po meni Iako to sto je uspio svaka mu cast malo ih je
nera_f je napisao/la:

Meni jedino Gatuso sto prljavo igra. Ovi ostali nose one sminkerske salove, slikaju se za kalendare, mazu se tamo nekim pomadama, ma fuj!

A mozda zato jer su englezi ruzniji, pa ih niko na kalendarima ne zeli. Hmmm, moguce!

xD
nera_f je napisao/la:

Engleska mozda jeste najbrza i najvise tempa, ali u italiji je nekako poluragbi :)
a qme tamo svaki 2 simulira :@
al nema veze Pjanic ce se snac iso je u skolu :)
MorgaN je napisao/la:
Meni jedino Gatuso sto prljavo igra. Ovi ostali nose one sminkerske salove, slikaju se za kalendare, mazu se tamo nekim pomadama, ma fuj!

A mozda zato jer su englezi ruzniji, pa ih niko na kalendarima ne zeli. Hmmm, moguce!

xD
Jarane ocigledno da nepratis lige lupas ko Maksim po diviziji , mozda pratis ovu nasu BH izvini da se vratim na stvar veci ti je broj stranaca i to puno u premiershipu nego engleza pa skoro duplo tipa wigan nabroj 1ili 2 engleza tamo se gleda talenat nije ko ovdje igra ako mu je stari jaran sa trenerom HAHA
"ali ko tamo uspije (a i sam vidis da nema pojedinca da se istice) on moze igrati gdje hoce"

trenutno nema pojedinaca btw ustvari ima ali mi to ne pratimo makar ja ne gledam dovoljno Italijansku ligu jer mi je mrska da Bog sacuva ,ali kad kad se vratis u proslost ima ljudi koji su uspjeli itekako jedan Del Piero ,Roberto Bađo ,Maldini koliko su oni odigrali utakmica i prvenstava u karijeri ima ih jos da ne nabrajam .

@tema

ne znam stvarno sta da kazem ,mislim da bi mogao napraviti nesto ,ali vjerovatno neće puno napredovati jer su Italijanska i Francuska liga slične po igranju fudbala grub i zatvoren fudbal se igra, ali sta je tu je neka trenira i dokaze da nije džaba dosao .
Pokazat ce se on nesumnjam u njega dobar je igrac
Realno ne vjerujem da ce slabo dobiti sansu ove godine posto je tesko igrati ispred Taddei i Tottija
Dobar potez ove godine Roma ce da bude dosta jaka tako da nije nikakvu gresku napravio spasio se Lyona koji mu ne da da igra
Nije igrao u Lyonu, fin potez sto je presao.
Ma on je navikao na francuski rezim igre, ne zamaraju se previse, vise vjezbaju suteve i taktite, a u Romi bogami... napatice se dok se navikne na grube italijane, dopustljive sudije itd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.