Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

WoW, pocetak, realm ?

152 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.09.2011. u 23:22

Evo pocinjem igrati wowa pa pitam vas na koje realmu igra najvise nase raje? I imam mali problem pa ako neko moze da mi pomogne. Kada kucam acc name tj. mail, krenem kucati @ i izbaci mi "Your computer appears to be behind a firewall". Ne morate mi objasnjavati sta znaci i gluposti pisati, samo napisite rijesenje problema.

Hvala.
Tarren Mill , Karazhan. Mislim da samo trebas otic' u control panel - windows firewall - off.
Iskljuci Firewall i nema problema !
eLight je napisao/la:
Iskljuci Firewall i nema problema !
Pa pitam vas na kojem da pocnem, na kojem ima najvise nase raje tj. raje iz BiH.
I ne pomaze iskljucivanje firewalla.
Repair nema veze sa firewall, ali probaj ako kažeš da ti je već isključen.
A na Sylvanas-EU imaš prilično naše raje.
je napisao/la:
Pa pitam vas na kojem da pocnem, na kojem ima najvise nase raje tj. raje iz BiH.
Imas puno balkanaca na :

http://www.crusadegaming.com

I meni licno je to najbolji server , po mom ukusu

a ne znam onda u cemu je problem sto se tice firewalla , jbg.
NIKOLAAAa je napisao/la:
Repair nema veze sa firewall, ali probaj ako kažeš da ti je već isključen.
A na Sylvanas-EU imaš prilično naše raje.
Ma necu to da radim nije veliki problem, samo mi je glupo kada kucam "@", izbaci tu glupu recenicu u onom kvadraticu i onda ja moram to izbrisati sve osim "@" i kucati ponovo mail. Mogu igrati ne stvara mi problem.
Na tarrenu millu ima jako mnogo nasih ljudi, cak je bilo par guildova Stigla voda na bistrik ako se ne varam :r
Repair će ga definitivno skinuti. Što se tiče @, ja inače imam notepad.exe uvijek upaljen (tj notepad) i ukucano @ da kad pasteam neki link/file etc, samo copy @ i napišem blabla@(kopiram iz notepada)hotmail.com ili šta već tog tipa. Što se tiče realma, na Tarren Mill hordi ima puno. Na Karazhanu ima, Sylvanas i realmi tog tipa. Ja igram na Balnazzaru sa par balkanaca (3 nas) u top rated guildu. Moja preporuka je da počneš na Kor'gallu, izgleda kao pravo dobar realm (ali za alijansu), što se tiče naših, znam da par ima. Što manje naših to bolje, vjeruj.
A da vas pitam kolko je dovljno i kolko se moze reci da je dobar fps, kolko fpsa? Zbog nivoa detalja i jos nekih caka, ima li da namjestim sto se tice grafike?
Hvala.
je napisao/la:
A da vas pitam kolko je dovljno i kolko se moze reci da je dobar fps, kolko fpsa? Zbog nivoa detalja i jos nekih caka, ima li da namjestim sto se tice grafike?
Hvala.
60 fps ti je normal. Inače u gradovima će ti biti lower fps. Što se tiče toga, escape -> options i namjestiš sebi hoćeš li low, fair, good i sl. Sve zavisi kako je ko navikao. Gdje je crowded (više populacije) fpsaće ti, kad je otvorena zona gdje su samo mobovi neće. Sve zavisi od konfiguarcije računara.
Venzlol je napisao/la:
60 fps ti je normal. Inače u gradovima će ti biti lower fps. Što se tiče toga, escape -> options i namjestiš sebi hoćeš li low, fair, good i sl. Sve zavisi kako je ko navikao. Gdje je crowded (više populacije) fpsaće ti, kad je otvorena zona gdje su samo mobovi neće. Sve zavisi od konfiguarcije računara.
Na ultra mi je 70-100 fps pa zbog tog pitam da li je pametno da ostavim tako? Ima li jos nesta da trebam iskljucit odnosno upalit u opcijama sto se tice grafike.
je napisao/la:
Da ti ja nesto preporucim. Bjezi tamo gdje ima NAJMANJE nase raje.
je napisao/la:
Na ultra mi je 70-100 fps pa zbog tog pitam da li je pametno da ostavim tako? Ima li jos nesta da trebam iskljucit odnosno upalit u opcijama sto se tice grafike.
Probaj opaliti bg ili raid. Idi gdje je crowded. Ako pada na 20 - 30 fps sa tim, racionalno je i može se igrati. Ako pada ispod 20, oko 10 fps i to, samo reduciraš i biće sve uredu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.