Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir LoL "caus league"

388 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.09.2011. u 20:02

Eh ovako nedavno sam digo temu za turnir LoL koji se trebao odrzati u gmw igraoni na Dobrinji 2.Ali zbog malog broja ekipa koje bi mogle doci turnir ce se odigrat Online,s tim da ce biti otvoren ziro racun na koji ce se moci uplatiti pare odnosno kotizacija za turnir.

Kotizacija za turnir je 15 KM po igracu tj 75 KM po ekipi.

Turnir ce se odrzati 1 oktobra i prijave ce te moci ostaviti ovde na gba znaci na ovoj temi,kada bude prijavljeno 7 ekipa + moja to je 8 svi clanovi koji su prijavili svoje ekipe na PM ce dobiti broj ziro racuna na koji treba uplatiti pare.

Takodzer na gba.ts3 (ts3.gamers.ba)-ip od ts3,na team speaku
ce biti soba LoL turnir Online okupljanje u koju ce dolaziti svi sudionici turnira ,a ispod ce biti Team A i Team B odnosno to su sobe u kojim ce timovi biti podjeljeni.

Nadam se dobrom odazivu ekipa za turnir.

GL^^HF
Sumnjam da ce iko imat povjerenja da uplati ovolike pare na ziro racun osobe koju nikad nije upoznao ? :)
Sauronnnn je napisao/la:
Sumnjam da ce iko imat povjerenja da uplati ovolike pare na ziro racun osobe koju nikad nije upoznao ? :)
brate oce nece al nisam prevarant qme skoro me svi znaju jbt igram cs i lol tu sam na gba ts3 uvijek qme ako oce ako nece nemoraju samo tisu ?
;)
Drug smatram da si jos prezelen za ovakvo nesto tek ti je 14 godina ? 1 srednje ? prepusti nekom starijem :)

@

Ideja je dobra al je trebas jos dosta razradit , i iskljucivo lan da bude u Neonu npr ima dosta raje iz Sarajeva i ekipa da to igra nebrini
Sauronnnn je napisao/la:
Drug smatram da si jos prezelen za ovakvo nesto tek ti je 14 godina ? 1 srednje ? prepusti nekom starijem :)

@

Ideja je dobra al je trebas jos dosta razradit , i iskljucivo lan da bude u Neonu npr ima dosta raje iz Sarajeva i ekipa da to igra nebrini
a frajera sto smorii qme 2 srednje jbt godinu zakasnio sad trebo bit treci ;D al si lud
Kad uplate ljudi samo kazes Cao pozz

@Browne
Da mu ti nisi taj brat
Ma nevazno koliko momak godina ima samo nek se turnir igra online a uplate na ziroracun

gba team tu
_CraCk_ je napisao/la:
Kad uplate ljudi samo kazes Cao pozz :D

@Browne
Da mu ti nisi taj brat :D
uopste nije tako ;)
Sta pricate vi koliko ima godina, ne organizuje sam ligu vec sa bratom koji ima 21 godinu. Uglavnom momak je 100% siguran znam ga, takodjer mozete i pitati mireta.
Do kad će biti otvorene prijave i zadnji rok uplata?

Prijavljujem G.ba LoL Team:
Link klana
EU West il EU Nordic & East ?
SLIDE je napisao/la:
Valjda Eu Nordic & East,jer rijetko ko se prebacio na West
Sauronnnn je napisao/la:

@

brate pusti da radi svoje momak ti nemoj spamati toliko ako zelis
se prijaviti,prijavi se a nemoj ti govoriti da nije zreo da organizuje neki online/lan turnir !!! :D
SLIDE je napisao/la:
eu nordic east
kAzaSHO je napisao/la:
eu nordic east
eto j**o ti west nanu mrtvu SLIDE
armman je napisao/la:
eto j**o ti west nanu mrtvu SLIDE
sta ti je debilu ?
SLIDE je napisao/la:
sta ti je debilu ?
dobro slide...
Ako bude LAN u Sarajevu...moja ekipa dolazi 100% , a ovako preko neta da idem uplacivat nekome koga ne znam nikako...tesko.
Mi bi se prijavili ukoliko bi bio lan turnir, a ovako mi je ne sigurno.
rauber je napisao/la:
Mi bi se prijavili ukoliko bi bio lan turnir, a ovako mi je ne sigurno. ;)
brate sad oce olnine pa oce lan ako os ako nes ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.