Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GTA 4, stopa ?

153 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.09.2011. u 23:55

Evo instalirao sam GTA 4 sve radi kako treba dok ne pocnem igrati. Tada pocne pravo da stopa u slikama se krece igrica, je li neko zna do cega, nije do konfiguracije 100%.
Evo konfiguracije:
CPU
Intel Core i3 CPU 550 @ 3.20
Memorija
4.00 GB
Grafička karta
NVIDIA GeForce GTS450
Monitor
Philips 22" Wide Led
Zvučna karta
Realtek
Konekcija
ADSL
Operativni sistem
Win 7 Professional SP 1
S neta sam skinuo igricu "GTA 4 ArenaBG"
na tu konf mote normalno jedino probaj skinuti novi crack al zvucnici monitor itd nisu bitni
_Kemo_ je napisao/la:
na tu konf mote normalno jedino probaj skinuti novi crack al zvucnici monitor itd nisu bitni
Ma dobro samo sam kopirao s profila nebitno to, ali stopa bas u slikama se krece ne mogu da skontam do cega je nikako :S
Znaci i meni je bio slican problem. Probaj skidanjem patcheva za GTA IV. Onih oficijalnih ( samo kasnije nadji crack )
Ako operativni sistem taj koristiš već duže vrijeme, logično da je korištenost rama već dosegla nekih 1GB. Igra zahtjeva više od 3GB radne memorije za sebe a time ti bi trebao smanjiti broj pokrenutih procesa na svom računaru da bi ona normalno funkcionisala.

http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip

Ovaj iznad link ti je sa oficijalne stranice, tj patch last update. Skini ga i install pa sebi na netu nađi crack za njega, ovdje mi je zabranjeno to postaviti.

Ali prije toga pokušaj i ovo:

Znači, zatvori sve nepotrebne procese, skini gamebooster 3 i preko njega je pokreni.

Onda, postavi sve postavke na low možda bude išlo bolje.

Ako ne uspije, digneš lagano xp jer on zahtjeva manje ram memorije, a time ces omogućiti sebi igranje GTA4 bez štopanja.
Sindrom1ran je napisao/la:
Ako operativni sistem taj koristiš već duže vrijeme, logično da je korištenost rama već dosegla nekih 1GB. Igra zahtjeva više od 3GB radne memorije za sebe a time ti bi trebao smanjiti broj pokrenutih procesa na svom računaru da bi ona normalno funkcionisala.

http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip

Ovaj iznad link ti je sa oficijalne stranice, tj patch last update. Skini ga i install pa sebi na netu nađi crack za njega, ovdje mi je zabranjeno to postaviti.

Ali prije toga pokušaj i ovo:

Znači, zatvori sve nepotrebne procese, skini gamebooster 3 i preko njega je pokreni.

Onda, postavi sve postavke na low možda bude išlo bolje.

Ako ne uspije, digneš lagano xp jer on zahtjeva manje ram memorije, a time ces omogućiti sebi igranje GTA4 bez štopanja.
nece mu to pomoci

jaran ima HD4850 i X3 440 koji je losiji od ove i3. i leti sve na 1600x900 medium detalji sa 2GB RAM.a.

@ topic download patch i trebo bi problem rjesiti.

edit; nije poremece da ide na XP, i da ima 2GB RAM-a, a ima 4.
Probao sam s novim crackom i svi bezpotrebni procesi su ugaseni i opet stopa ali cudno stopa. Stopa 3 sec pa 10 sec savrseno radi i sve tako ..

Evo jos da probas s patchem da vidim mogu li tako rijesiti, thnx to all (:
je napisao/la:
Probao sam s novim crackom i svi bezpotrebni procesi su ugaseni i opet stopa ali cudno stopa. Stopa 3 sec pa 10 sec savrseno radi i sve tako ..

Evo jos da probas s patchem da vidim mogu li tako rijesiti, thnx to all (:
patch novi download i install

http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
Nije do konfiguracije ali ja da sam na tvom mjestu ja bi formatirao racunar i onda fino install i neki antivirus install i mozda bi i vratio XP jer to je jaka igrica a i windows uzima dosta ;) :D
udari racunar desnom nogom s lijeve strane i nece stopati

Post dobio šamar od Zelpus

mirzaaaaa je napisao/la:
Nije do konfiguracije ali ja da sam na tvom mjestu ja bi formatirao racunar i onda fino install i neki antivirus install i mozda bi i vratio XP jer to je jaka igrica a i windows uzima dosta ;) :D
Pa bolan racunar kupio prije 2 mjeseca, radi perfektno, na njemu antivirus, 2 igrice i msn.
Nema to veze, onda je do tih patcheva ili nije igra ok. Ja sam samo rekao ono kako sam mislio a ti radi kako oces :D pozZ

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.