Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cata nadogradnja

154 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.09.2011. u 16:07

Kao i sto sam naslov kaze imam pitanje za cataclysm nadogradnju ! Imam wotlk i sad hocu da updajtujem na catu al samo kako ??? Znam da trebam skinut cataclysm pa ga onda sve patchevat, al zanima me ima li ikakav drugi nacin npr. preko launchera il odmah patchevat uglv. da nemoram skidat cjeli cataclysm ??? :S
pokrenes launcher.exe i pocne ti skidati normala, zaustavis kad ti dode do patcha kojeg zelis, al prvo ce ti poslije 3.3.5a patcha skidati catu pa onda cata patcheve,
Moras skinut citav Cata client i onda ga patchovat do 4.2.2 (neko me neko ispravi ako to nije zadnji patch) da bi mogao igrat.
Kad skines sve patcheve,imat ces i catu. Samo ti upgrejduj i igraj,imat ces svu catu.
ja sam skino sa torrenta , pa ga instaliro i onda samo pokrenes launcher i skine ti do 4.0.2 patcha . i igraj
Nadji od nekog cdove , ili 'pak skini sa neta client za cataclysm. Pokreni launcher i skinut' ce ti se svi patchevi.

Ako te zanimaju linkovi i jos ako nesto imas pitat' , javi se na PM
Samo pokreni Launcher i trebalo bi ti se sve skinuti do 4.2 patcha.

Ukoliko to ne uspije, loguj se na account management, i tamo imash download full game clienta (skinut će ti sve do cate).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.