Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Devil may Cry 3 special edition?

249 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.01.2007. u 14:23

e ovako jedno pitanje za nekoga ko je presao ovu igru ili ko je vec igra.
stigao sam do 19 levela i nemogu dalje.pa ako moze neko da mi objasni kako da pređem ovaj nivo
Najjaca igra ikad.

Koliko se sjecam to je lvl gdje imas ona kamenja, i na svakom kamenu je po jedan boss iz igre. Ovako nadji onaj veliki kamen na kojem se nalaze oni gemovi u bojama, i onda ubijaj bossove u krug. Znaci pogledaj taj kamen gdje su gemovi i samo ubijaj one bossove chiji gemovi chine krug, ostace ti dva bossa u sredini koja nemoras ubijati. Nakon sto ih sve pobijes otvorice ti se portal i dalje skontaj sam.
               ˘poisoN je napisao/la:
Najjaca igra ikad.

Koliko se sjecam to je lvl gdje imas ona kamenja, i na svakom kamenu je po jedan boss iz igre. Ovako nadji onaj veliki kamen na kojem se nalaze oni gemovi u bojama, i onda ubijaj bossove u krug. Znaci pogledaj taj kamen gdje su gemovi i samo ubijaj one bossove chiji gemovi chine krug, ostace ti dva bossa u sredini koja nemoras ubijati. Nakon sto ih sve pobijes otvorice ti se portal i dalje skontaj sam.

ne taj level,level poslije toga..pobjedio sam sve bossove i sad dosao pokupio neku ko vremensku itemu i neznam gdje da idem samo ima put u prethodne levele.
Cuo sam da je igra pejaka ali da vas pitam imali je kupiti za PC

I ako ima gdje i koliko para
               Twista® je napisao/la:
Cuo sam da je igra pejaka ali da vas pitam imali je kupiti za PC

I ako ima gdje i koliko para

ma ja sam uzeo od jarana stvarno neznam gdje je kupio.igrica je beton stvarno probaj neces se pokajat
Rješenje
               Morgomir je napisao/la:
ne taj level,level poslije toga..pobjedio sam sve bossove i sad dosao pokupio neku ko vremensku itemu i neznam gdje da idem samo ima put u prethodne levele.

Ahaa. E sad kad uzmes taj item samo se vratis u onu sobu gdje su ogledala. I samo pridjes onoj zlatnoj statui i ubacis u nju i otvorit ce ti se portal. GL kod zadnjeg bossa .
               ˘poisoN je napisao/la:
Ahaa. E sad kad uzmes taj item samo se vratis u onu sobu gdje su ogledala. I samo pridjes onoj zlatnoj statui i ubacis u nju i otvorit ce ti se portal. GL kod zadnjeg bossa .

hvala brate
ma nije mi nesto za igrat na PC bolje je jgrat na PS2!

Igranje igara iz 3lica nije bas namjenjeno za kompjutere !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.