Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sarajevski poluMaraton

191 pregled · 5 odgovora · otvorena 31.08.2011. u 14:13

http://www.sarajevomarathon.ba/

Evo otvaram temu da vidim ima li ovde nekoga tko ce ucestvovati u ovom takmicenju.

Drugo pitanje, da li netko trenira trcanje u Sarajevu na duze distance ?

Evo da sebe malo opisem:

Treniram trcanje tek od ove godine.Imam bijednih 15 godina i planiram za 6 godina ucestvovati u svom prvom Triatlonu u Austriji.

Sta mislite o ovom sportu ( Trcanje i Triatlon). Da li mislite da BiH treba da se razvije u tome i da li ima buducnosti ?
Svake godine Elektrotehnicka skola ucestvuje u organizaciji tog maratona,tacnije neka mala pomoc tako da budem tu i bit cu i opet Imas velike ambicije i vjerovatno ces naici na milion prepreka uspona padova kao i svi al potrudi se da ostvaris sebi te zelje za 6 godina..mozda i BIH poguras ka nekom napretku ,zadnji maraton kad je bio,Srbija je osvojila prvo mjesto,pa bi bilo lijepo da ove godine na domacem terenu uzmemo prvo mjesto
synL je napisao/la:
Svake godine Elektrotehnicka skola ucestvuje u organizaciji tog maratona,tacnije neka mala pomoc tako da budem tu i bit cu i opet Imas velike ambicije i vjerovatno ces naici na milion prepreka uspona padova kao i svi al potrudi se da ostvaris sebi te zelje za 6 godina..mozda i BIH poguras ka nekom napretku ,zadnji maraton kad je bio,Srbija je osvojila prvo mjesto,pa bi bilo lijepo da ove godine na domacem terenu uzmemo prvo mjesto
Upisao sam elektrotehnicku skolu

polumaraton pocinje za 17 dana tako da to cekam a sto se tice ostalog.... ima vremena lol ljudi sa 50 godina zavrsavaju Triatlone
Mislim da atletika u BiH ima budućnost jer se odrzavaju mnogi turniri u balkanu gdje smo pozvani.Bitno je da radis a ako imas talenta uspjeh ce doci!Sve naj.
Znači govorim ti kao bivši atletičar stoga znam o čemu pričam :D
Prvo svaka čast kad si sebi takav fin cilj zadao. Drugo, inače sam trčao na kratke straze, ali znam ljude koji trče na duže, i muške i ženske. E sad, da su se nešto proslavili nisu, ali nije baš da nemaju ništa od toga. Možeš ti stupiti u kontakt s nekim od klubova, ili sa Atletskim savezom BiH, pa da ti neko kod njih više objasni. Najaviš se kod direktora ASBiH, izraziš želje, tražiš okolo malo potpore sponzora, i ako te niko ne spriječi ja mislim da možeš postići nešto veliko ^^ :P
E sad postoji caka. Ja dok sam trenirao (prije 18 mjeseci) bilo je dosta štele, bilo je sjebane opreme, znači svega, a još sam trenirao u tek osnovanom klubu. Znači sa svim smo se morali boriti, ali eto ja sam neke rezultate postigao, i mislim da sad ima dosta raje koja može postići i više ;) Sretno u svakom slučaju ;)
Meni je atletika super sport, pored borilackih vjestina
Trcala sam svake godine za skolu, jednom prvo mjesto, dva puta drugo i odlicno druzenje imas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.