Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

g.ba unban

321 pregled · 15 odgovora · otvorena 30.08.2011. u 17:03

ako moze da skinete ban igraoni 146.255.152.144..unaprijed hvala

i da dadnete admina nekom ko zna ko je citer a nekom balavom stvorenju koji nikad kantera davalja nije upalio nije ...znat ce on ko je ...

unaprijed se zahvaljujem
k3st0 :************ Nisi se waljda opet napio 
b0k1 je napisao/la:
k3st0 :************ Nisi se waljda opet napio :-*
ma daj bolan udje na public i igram normala i bolan derle se neko dreci citer citer citer..i nakav debil volimted tako nesto mu ide odmah ban..pa dajj a kad ima citera na seru on normala nista ne reagira..a dizu teme svako 2 dana konkurs za ovo konkurs za ono
st0k3 je napisao/la:
ma daj bolan udje na public i igram normala i bolan derle se neko dreci citer citer citer..i nakav debil volimted tako nesto mu ide odmah ban..pa dajj a kad ima citera na seru on normala nista ne reagira..a dizu teme svako 2 dana konkurs za ovo konkurs za ono
Ma bola iskuliraj javi se nekome za slot ili nesto i cao.

Ne se nervirat , wec si u godinama 
b0k1 je napisao/la:
Ma bola iskuliraj javi se nekome za slot ili nesto i cao.

Ne se nervirat , wec si u godinama :-*
ma kome cu se javit ..udjem ovako da se ispucam malo...danas 100 admina i nitko nista i onda ovaj debil dodje i bana ..samo zato sto mu je derele neko sa nickom papapapa reko da imam cit :D btw..nije mi do tog sto su mene banovali nego igraonu vamo ..
st0k3 je napisao/la:
ma kome cu se javit ..udjem ovako da se ispucam malo...danas 100 admina i nitko nista i onda ovaj debil dodje i bana ..samo zato sto mu je derele neko sa nickom papapapa reko da imam cit  btw..nije mi do tog sto su mene banovali nego igraonu vamo ..
Kesti hitonu, odma' unban da ste dali! Evo skinucu ti ja ban, ako mi kazes tajnu svog uspjeha kod zena!:o
imam jedan prijedlog : da ubacite plugin da se cim udjes na server snima demo jer ste rekli ,cini mi se, da admini prije nego sto banuju nekog moraju koristiti komandu banshot , ali admini to ne rade bas cesto :/

Tako da mislim da bi bilo pametno ubaciti plugin i koga banuju bez razloga okacit ce demo

Post dobio šamar od Gazmeister

Šta bališ bolan jesam te banovao ,nisam radi "čita" nego fraer te pita nesto a ti odmah nadrkan nesto (ku**c,karu ovako nesto si napisao ne znam tacno) dok sam ja na serveru nece mi ba niko ruznu riječ reći ne samo ja nego svi admini ,tako nemoj da me blatiš.

Don't worry be happy .

Dobices unban hvala.
VoLtimaND je napisao/la:
Šta bališ bolan jesam te banovao ,nisam radi "čita" nego fraer te pita nesto a ti odmah nadrkan nesto (ku**c,karu ovako nesto si napisao ne znam tacno) dok sam ja na serveru nece mi ba niko ruznu riječ reći ne samo ja nego svi admini ,tako nemoj da me blatiš.

Don't worry be happy .

Dobices unban hvala.
pogledaj malo bolje sam sam reko ...lik me pere od 12 jutros i opet ti govorim nije meni do bana nego sto si igraonu banovo...a to da se nesmije psovat ujedi se za jezik posto ti citav server psuje ...btw nije ti server crkva dzamija sinagoga itd..uredu je ako mrtve psuju onda ban,a za ove ostale imas li opciju GAG????
Znam ja da nije (dzamija,crkva ) ali ako psujes i vrijedjas sto moras na say psuj sebi nemoj nama ne govorim ja tebi da si psova ali te lik pita fino ako ne znas nemoj ni odg... nek pere zamisli kako je meni kad mi se javi 10 likova na admin say pa pocnu pricat i smarati nije samo danas vec svaki dan zato samo kuliraj 
VoLtimaND je napisao/la:
Znam ja da nije (dzamija,crkva ) ali ako psujes i vrijedjas sto moras na say psuj sebi nemoj nama ne govorim ja tebi da si psova ali te lik pita fino ako ne znas nemoj ni odg... nek pere zamisli kako je meni kad mi se javi 10 likova na admin say pa pocnu pricat i smarati nije samo danas vec svaki dan zato samo kuliraj :D
opet ti govorim da lik pere od jutros i da sam mu fino objasnio ..a ta psovka sto sam mu uputio je glasila ovako "povuci me za kitu"...ako je to vrijedno bana onda neznam ...

btw..unbana je igraona temu lock:D
Mladje generacije ocigledno nemajju dovoljno respekta prema starijima...

Dzemice brate, nemoj se ljutiti ali ovaj isti lik igra stalno na serveru i nikad ali NIKAD ne psuje :/

Odkad se banuje za psovanje :/

De malo iskulirajte 

Ae pucamo se eto cace na server 
st0k3 je napisao/la:
opet ti govorim da lik pere od jutros i da sam mu fino objasnio ..a ta psovka sto sam mu uputio je glasila ovako "povuci me za kitu"...ako je to vrijedno bana onda neznam ...

btw..unbana je igraona temu lock:D
Daj posalji na PM nick i pw za slot i imunitet 
vLexinho je napisao/la:
Daj posalji na PM nick i pw za slot i imunitet 
nedaj mu samo ce dovest zene na server, samo ce nered napravit XD
KilluminAti je napisao/la:
nedaj mu samo ce dovest zene na server, samo ce nered napravit XD
hahaha  ma neka neka nek dovodi 
Teme vezane za Gamers.ba servere dižite u Gamers.ba Serveri podforumu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.