Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

MojGadget.net Što mislite?

293 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.08.2011. u 16:02

Virus, zabranjeno reklamiranje.

Post dobio aplauz od 53m1r

Takodje..

Meni nije nasao Virus a imam NOD ? Site nije loš
sto te zemlja vuce sebi
Sajt nije loš, sviđa mi se , samo mi drama uspori komp. a ne prijavi mi virus, također avast!
Qwen je napisao/la:
Meni nije nasao Virus a imam NOD ? Site nije loš
Site je super al' ti antivirus gori nemoze biti :$

Nabavi avast ba i meni je naslo virus 
Sajt izgleda pregledno, međutim primjećujem:

- onaj ko piše vijesti nije baš stručan
- gramatika je na nižem nivou kao i samo izražavanje
- linkovi do tema kao što je "najgori poslovi na svijetu", "tipovi muškaraca..." i sl. ne odaje predstavu da ste okrenuti tehnologiji, bez obzira što ta vijest nije vaš sadržaj
- okrenuti se jednom pravcu i takav sadržaj predstavljati na sajtu
- linkovi gornjeg dijela sajta u "headeru" ne rade, pokušao sam doći do marketing sekcije, ali me vraća na početnu (vjerujem da će ovo biti regulisano)
- kada sam pokušao doći do vaših profila na Twitteru, LinkedIn i sl. linkovi me samo vraćaju na početnu... mislim na dio "Socialize" što je velika greška, vjerovatno ne mislite imati sajt o tehnologiji a da pri tome ne koristite Twitter, Facebook i RSS kako bi čitaoci lakše saznali za novosti na sajtu?
- VEĆI je prioritet da uspostavite forum, i taj dio za društvene mreže nego što ste odmah energiju uložili u uspostavljanje Google reklama na sajtu.

Ova kritika je napisana samo zbog toga što mislim da sajt ima potencijala, te ukoliko ispravite ove manje greške, na dobrom ste putu. Očekujem domaći Mashable.
:D

Post dobio aplauz od 53m1r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.