Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koje zvucnike kupit!!

119 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.08.2011. u 00:30

Pozz gameri!!

Evo ove zvucnike sam totalno unistio trenutno ima odvijac u nima jer bez njeg nmg radit xd..
Koje zvucnike preporucujete do 60KM neke sa basom?? Hvala!!
Ovo sam trazio hvala !! AKo moze aplauz !!
ZA 60 KM imas Logitech S220 2.1(znaci woofer + 2 satelita=17 watti)
Ja imam S220 i super su za filmova, ali nisu bas nesto za muziku kakvu ja slusam malo "prde".
Ali bolje ti je uzeti 2.0 od Genius-a, jer je zvuk puno bolji i drveni su
Ovako nesto :

Poslusaj me, ni slucajno nemoj uzimati 2.1 sistem, s220 su OK, ali nisu bas nesto...a ono ms i genius od 30-40 km pa to je zvuk katastrofa, na pola pojacas vise cujes krcanje...znaci 2.0 genius jedino normalno za te pare

@harre
Znaci LS21 su shrot zeschi, skuplji od S220 a slabiji nemaju ni 10 watti kako treba...znaci ne cujes ih

@ned
pogledaj ponudu geniusovih 5.1 sistema do 250 watti, ima komsija msm hf5050(nisam siguran jer ih ima vec 5 godina nema ih na trzistu vise, valjda prva edicija 5050) i blago receno unistavaju, cuje se znaci 50 metara od kuce kad pusti pjesmu.

A ustedices pare oni su ti do 250 km max(imas daljinski sve imas) a on ih "pati" na mikseti sa pojacalima nekim bukvalno nezna ni on kako su izdrzali dosad(bavi se muzikom, tj. dj i ti fazoni montira zvucnike i to).
posto si temu otvorio , a i mene isto zanima samo zvucnici do 400 maraka u sarajevu ... koje bi mi preporucili ? hvala

[znaci da trese zgrada ]
Ok hvala vam iz ove ponude nesto uzimam !! Tnx moze aplauz za momke??
ned je napisao/la:
posto si temu otvorio , a i mene isto zanima samo zvucnici do 400 maraka u sarajevu ... koje bi mi preporucili ? hvala

[znaci da trese zgrada ];D
Evo bogatas :D

http://www.pik.ba/artikal/666264/zvucnici-zeck-100w/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.