Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

[Problem] Mic neradi

123 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.08.2011. u 00:06

Dobro veče,

Ovako drug mi ima problem sa mic-om. c/p sam njegov text. Pa dajite prijedloge zašto ovo čudo ne radi.

"Znaci kupio sam danas nove slusalice i na njima mikrofon ima.Sve mi je pojacano, unmutano, dobro sam prikljucio u centralnu i opet mi ne radi.Vec duze vrijeme pokusavam rijesit ovaj problem, ali mi ne ide od ruke, pa eto ko se razumije, volio bih da mi pomogne.Hvala unaprijed."

btw : Nisam napomenuo sry ima xp.
Mikrofon se stavi u Mic In port na zvučnoj kartici, bila ona integrirana ili ne. Ako je riječ o novom kompu taj će će priključak nalaziti na sprednjoj strani kompa, inače će biti odiza pored Line Outa(tamo gdje ste priključile zvučnike) i Line In - a(tamo gdje možete priključiti druge audio komponente).

Zatim:
Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Volume (prva kartica) -> Device Volume -> Advanced.
Options -> Mixer Device -> Input
Stavite kvačicu na Microphone

Zatim zatvorite taj mali prozor, i u postavkama ćete vidjeti microphone. Maknite kvaćicu od Mute.

Post dobio aplauz od skile

control panel - speech regonitions- set up microfone- nek proba head set

to je za win 7

ili contorl p - sound - recording dupli klik na microfon, odnosno zelena kvacica na njega
Ako mu je integrisana zvucna onda je to problem
Rješenje
nime je napisao/la:
Mikrofon se stavi u Mic In port na zvučnoj kartici, bila ona integrirana ili ne. Ako je riječ o novom kompu taj će će priključak nalaziti na sprednjoj strani kompa, inače će biti odiza pored Line Outa(tamo gdje ste priključile zvučnike) i Line In - a(tamo gdje možete priključiti druge audio komponente).

Zatim:
Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Volume (prva kartica) -> Device Volume -> Advanced.
Options -> Mixer Device -> Input
Stavite kvačicu na Microphone

Zatim zatvorite taj mali prozor, i u postavkama ćete vidjeti microphone. Maknite kvaćicu od Mute.
Lako ti je C/P !

http://www.forum.hr/archive/index.php/t-300157.html
Kad već ne zna koristit Google. Pun Gugl ovakvih stvari, moraš naći nešto za sebe
@Nećemo spamati.
Ovako neka sebi skine

Realtek HD Audio Manager

Onda neka samo ukljuci, prvo Slušalice u njegov port(Zelene boje) pa onda Mic u svoj port(Naradžasta boja tako nesto) i onda ce mu se automaski pojaviti Plugin in, i da potvred kad potvrdi to, sa OK 2x

Onda samo neka udje u panel i imace na vrhu mikrofon klikne na njega i pojaca ga : ) jer ce biti na 0

Hvala Cao : )
Eh nakom malo guglanja ovo sam shvatio sta bi ti drug trebao odraditi

Da skine orginalne drivere sa stranice za njegovu zvucnu.

DA provjeri u Contro Panelu koji mu dzek za sta sluzi jer neke imaju mogucnost mijenjanja tih opcija.

I da u contro panelu proba microphone test da bi windows prihvatio taj neki zvuk. To se zna desiti....

Ako nista ne pomogne

Kucaj na googl-u :
Mic wont work i imas 10000000000000000000 odgovra i rezultata mora jedno radi
Pomogao rexon.

Odnosno ovaj samo nime il kako već copy paste samo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.