//
Diskusija
U kanti
DARDA GEJ
144 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.08.2011. u 19:21
miire je napisao/la:
Post dobio šamar od miire
asteroID je napisao/la:
Nemoj se glup praviti prihvati ili nemoj prihvatiti.
Kakav bolan prijedlog? Moderator je tu da usvoji neciji prijedlog ili da se dogovori sa nekim za neki contest. Ti nemas nikakvo pravo da dignes neki prijedlog vidis da memberi 'oce i to je to. Da si me pitao da uradimo ovaj contest ili kako vec uradili bi ovo.
- nemoj pisati "zuhijin sin" po temama..
miire je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/32/143567/-gaming-movies-prijedlog-/ ?!?!?!?!?!
Kakav bolan prijedlog? Moderator je tu da usvoji neciji prijedlog ili da se dogovori sa nekim za neki contest. Ti nemas nikakvo pravo da dignes neki prijedlog vidis da memberi 'oce i to je to. Da si me pitao da uradimo ovaj contest ili kako vec uradili bi ovo.
asteroID je napisao/la:
KAKO CU TE PITATI KAD SI ME BLOKOV'O
/odbijeno.
Sljedeci put obrati se meni ako zelis nesto dici, ali posto si mi na block listi pitaj nekog da se meni javi u tvoje ime i dogovorit cemo se.
miire je napisao/la:
Citiras me na nekoj temi ili nekog pitas da te unblock ? Ovaj contest ili kako vec "battle" se nece odrzati.
/odbijeno.
Sljedeci put obrati se meni ako zelis nesto dici, ali posto si mi na block listi pitaj nekog da se meni javi u tvoje ime i dogovorit cemo se.
/odbijeno.
asteroID je napisao/la:
Pa sto bih nekog pitao da ti se obrati kad jednostavno mozes me unblock :S
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.