...
Link
enemy vs public
529 pregleda · 18 odgovora · otvorena 01.01.2007. u 19:31
bravo en1se super je ali ovaj lik je nesto koristio
ali je DEMO nice 10 od mene
ali je DEMO nice 10 od mene
Ako se ne varam, ja mislim da je ovo bilo u download sekciji. Nije ba nista koristio, on je pr0.
Enise evo taj demo .. vec uploadovan :
http://www.gamers.ba/demo.php?id=3
EDITED:
Izvini mislio sam da je to ovaj demo, ne moras odma da vrijeđaš!
http://www.gamers.ba/demo.php?id=3
EDITED:
Izvini mislio sam da je to ovaj demo, ne moras odma da vrijeđaš!
Zadnji edit: 01.01.07 u 20:05:56
nice kvalitetan match
Nije to taj demo nape ovo je na INFERNU drugi demo ! Na onom je koristio nick "enemy" a ovdje "youngmo" !
I ovaj demo mo je 2x bolji neg taj na trainu !
I ovaj demo mo je 2x bolji neg taj na trainu !

Zadnji edit: 01.01.07 u 23:22:30
Dobro je kvalitetno 10!
Jel iko nasao demoe od Ksharpa ?
En1se izvini i ja sam mislio da je to train. Evo skino sam i pregledo. Zapanjen sam. Ne mogu da vjerujem. Eh sad dali ima wh ili nesto drugo, ne znam, samo mislim da on to sebi nebi dopustio. Lik sa 4hp ubi B0ga u njima. Prejako. Jaci od traina 10x. WOW
dobro je
Jel iko od vas registrovan na http://team3d.net da mi posudi acc treba mi da skinem jedan demo a ne mogu se registrovat nesto do njih ??
Cenera od mene.... Bez luka, ako hoces.....
Bash da pogledam doticnog nafaljenog
LoL momak je jako smjesan ubija nezna ni on kako prvo njegovo kretanje pa razmisljanje je mizerno i dva puta su bolji i jaci igraci na lolu i na bihnetu
@ respect
LoL momak je jako smjesan ubija nezna ni on kako prvo njegovo kretanje pa razmisljanje je mizerno i dva puta su bolji i jaci igraci na lolu i na bihnetu
@ respect
Zadnji edit: 01.01.07 u 23:02:10
-xXplOsiVe- je napisao/la:
koristio nesto, aj udari se brzo
bravo en1se super je ali ovaj lik je nesto koristio ali je DEMO nice 10 od mene |
koristio nesto, aj udari se brzo
dobro je
prejako igra samo glupo razmislja u igri,podsjeca me na zosu
doticna gospodo, upravo ste imali cast da gledate jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, skillera na svijetu ! young mo 'enemy' kao najmladji clan lunatic hai uziva poziciju miljenika, divnog prijatelja i najjaceg aimera u timu a i u koreji ! Njegovi fragovi su, sto na publicu kao sto mozete vidjeti u gamers.ba download sekciji a i na najjacim matchevima u svijetu, nesto sto svaki gamer treba i mora da vidi i da im se divi ! Velika je steta sto klan L Hai nema bas jake sponzore pa tako ni novca da sudjeluje na vise velikih turnira ali svoju snagu su i vise nego dokazali na eswc 2005 i cpl winter 2005
! Trenutno su se vratili na scenu sa novim igracem "glow" - nisu bili u mogucnsoti (a i nisu htjeli) da sudjeluju na ovogodisnjem cpl winter z*** toga sto su htjeli da prvo uvjezbaju tim sa novim igracem, medjutim ne sumnjam da ce do kraja ovogodisnje sezone postici nevjerovatne rezultate ! Obecao sam uploadati demo sa glowom (sry sto nisam, ipak shvatte bozic pa nova godina, nisam bas imao vremena surfati) medjutim L Hai je osvojio RAZER TOUR u koreji i sutra, eventualno prekosutra, demo finala stize na gamers. ! Nastavite pratiti enemy-a i L Hai, zaista je ugodjaj gledati ih
cmok
! Trenutno su se vratili na scenu sa novim igracem "glow" - nisu bili u mogucnsoti (a i nisu htjeli) da sudjeluju na ovogodisnjem cpl winter z*** toga sto su htjeli da prvo uvjezbaju tim sa novim igracem, medjutim ne sumnjam da ce do kraja ovogodisnje sezone postici nevjerovatne rezultate ! Obecao sam uploadati demo sa glowom (sry sto nisam, ipak shvatte bozic pa nova godina, nisam bas imao vremena surfati) medjutim L Hai je osvojio RAZER TOUR u koreji i sutra, eventualno prekosutra, demo finala stize na gamers. ! Nastavite pratiti enemy-a i L Hai, zaista je ugodjaj gledati ih
cmok
snjezana je napisao/la:
Da u pravu si .. sjedis gledas ucis se i uzivas gledajuci ugodjaje .. extra igra .. nema sta
doticna gospodo, upravo ste imali cast da gledate jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, skillera na svijetu ! young mo 'enemy' kao najmladji clan lunatic hai uziva poziciju miljenika, divnog prijatelja i najjaceg aimera u timu a i u koreji ! Njegovi fragovi su, sto na publicu kao sto mozete vidjeti u gamers.ba download sekciji a i na najjacim matchevima u svijetu, nesto sto svaki gamer treba i mora da vidi i da im se divi ! Velika je steta sto klan L Hai nema bas jake sponzore pa tako ni novca da sudjeluje na vise velikih turnira ali svoju snagu su i vise nego dokazali na eswc 2005 i cpl winter 2005 ! Trenutno su se vratili na scenu sa novim igracem "glow" - nisu bili u mogucnsoti (a i nisu htjeli) da sudjeluju na ovogodisnjem cpl winter z*** toga sto su htjeli da prvo uvjezbaju tim sa novim igracem, medjutim ne sumnjam da ce do kraja ovogodisnje sezone postici nevjerovatne rezultate ! Obecao sam uploadati demo sa glowom (sry sto nisam, ipak shvatte bozic pa nova godina, nisam bas imao vremena surfati) medjutim L Hai je osvojio RAZER TOUR u koreji i sutra, eventualno prekosutra, demo finala stize na gamers. ! Nastavite pratiti enemy-a i L Hai, zaista je ugodjaj gledati ih cmok |
Da u pravu si .. sjedis gledas ucis se i uzivas gledajuci ugodjaje .. extra igra .. nema sta
-xXplOsiVe- je napisao/la:
ti si tako glup, da kad bi bilo natjecanje u glupoci osvojio bi 2 mjesto...
a zasto ne prvo...
zato sto si glup..
bravo en1se super je ali ovaj lik je nesto koristio ali je DEMO nice 10 od mene |
ti si tako glup, da kad bi bilo natjecanje u glupoci osvojio bi 2 mjesto...
a zasto ne prvo...
zato sto si glup..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.