Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ime lika?

163 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.08.2011. u 23:57

Ćao,ćao.

Treba mi ime ovog lika i par informacija, iz kojeg je crtanog filma/serije bio šta je radio i slično ili barem samo ime.

Slike su pomale ali nisam mogao veće nać.

hFala.
Nisam siguran ali mislim da je on iz davne crtane serije Betmen.

On glumi Jokera i think
Mislim da je to Joker, ali eto nisam siguran. Ako je joker evo objašnjenja.

Joker je izmišljeni lik, supernegativac u stripovima koje izdaje DC Comics. On je najveći neprijatelj Batmana, te je bio izravno odgovoran za brojne tragedije u Batmanovom životu, uključujući paralizu Barbare Gordon (Batgirl) te smrt Jasona Todda (drugog Robina). Izbjeljene kože i zelene kose, Joker se prikazuje kao kriminalac čiji zločini variraju od neslanih šala do psihopatskih ubojstava. U filmskim adaptacijama Jokera su glumili Cesar Romero, Jack Nicholson i Heath Ledger.
dark master piedmon iz digimona

Post dobio aplauz od KillaOR

simba je napisao/la:
Mislim da je to Joker, ali eto nisam siguran. Ako je joker evo objašnjenja.

Joker je izmišljeni lik, supernegativac u stripovima koje izdaje DC Comics. On je najveći neprijatelj Batmana, te je bio izravno odgovoran za brojne tragedije u Batmanovom životu, uključujući paralizu Barbare Gordon (Batgirl) te smrt Jasona Todda (drugog Robina). Izbjeljene kože i zelene kose, Joker se prikazuje kao kriminalac čiji zločini variraju od neslanih šala do psihopatskih ubojstava. U filmskim adaptacijama Jokera su glumili Cesar Romero, Jack Nicholson i Heath Ledger.
Wikipedia ftw!

JA ZNAM KORISTITI GUGL
dam1r je napisao/la:
dark master piedmon iz digimona
To brate, hvala puno, znao sam da je iz Digimona al sam zaboravio. Kad se to gledalo.

/Lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.