Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2012 utisci

755 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.08.2011. u 00:08

Vecina vas zna da je izasao PES 2012 demo Ko je probao nek pise utiske.

Po meni posle prve utakmice najbolji PES do sada kako me napadao komp(AI) bruka dobio

Tezina AI-a

Napokon su uspjeli da naprave pravi pes sa veoma teskim AI-om.

Pasovi

Sto se pasova tice dotjerali su ih.Igraci salju pasove na dosta razlicitih nacina jer su ubacili dosta animacija.

Negativne strane,nazalost golman je jos rupa teska ali nadam se da popraviti u full-u.

Inace, demo je ista igra koja ce biti i full samo se razlikuje po tome sto je to samo jedan segment igre.

Mislim da ove godine FIFA obija PES na PC-u, na konzolama je uvijek obijala to nije nista novo. Nikad nisam volio FIFU, ali ove godine dostize vrhunac.
Inače sam PES igrao samo po igraonama...

Ali me zaintigrirao ovaj demo, pa rekoh da ga skinem. Pravo sam se pozitivno iznenadio.
Ako ovako nastave, ovo ce biti najbolja sportska simulacija ove godine.

Svaka čast.
Biggie_PK je napisao/la:
Inače sam PES igrao samo po igraonama...

Ali me zaintigrirao ovaj demo, pa rekoh da ga skinem. Pravo sam se pozitivno iznenadio.
Ako ovako nastave, ovo ce biti najbolja sportska simulacija ove godine.

Svaka čast.
Kaka najbolja sportska simulacija ove godne bolan, ni blizu nije. Prije svega i FIFA 12 ce biti bolja, a tek NBA 2K12 koja je prosle a i ove godine ce najvjerovatnije poderat fudbalske simulacije :D ppozz
dzelo je napisao/la:
Kaka najbolja sportska simulacija ove godne bolan, ni blizu nije. Prije svega i FIFA 12 ce biti bolja, a tek NBA 2K12 koja je prosle a i ove godine ce najvjerovatnije poderat fudbalske simulacije ppozz
Prvo lupetas totalne gluposti...

Sacekaj da izadju FULL verzije,isprobaj ih pa onda komentarisi koja je bolja
Odigrao par utakmica, zaista nista specijalno.
Igrao sam 2011 jako puno i usporedjujuci ove 2 verzije nema nekih velikih razlika osim pasova.
Zapravo, lakse je sada zabiti gol sa 25 metara nego pogoditi one 100% sanse.
Jos cu skinuti fifa12 demo kada bude pa da vidim i to, ali sve mi se cini da ce fifa ove godine nadmasiti pes u svakom pogledu.
Ono sto je rekao eldin. Lakse zabiti van kaznenog prostora nego kad dodjes u 100% priliku, pila zivce.

Sto se tice ovih "revolucionarnih" 2011 i 2012 verzija PES-a, strasno neigrivo i bezrazlozno komplicirano. Netreba mi ni AI da igra protiv mene, da je prazan teren nebih uspio slozit akciju onako kako ja zelim, kao da me igra drzi za vrat i igra za mene, takav je osjecaj.

Jos uvijek cu igrati pes 2010, a nadam se i fifu 2012.
FIFA FTW!
PES 2012 Demo Tweak v1.0 by MxSoniC

features:
1. change Settings for PES 2012 Demo

requirements:
1. installed .NET Framework (at least version 4.0)

how to use:
1. open PES 2012 Demo EXE
2. change your settinngs
3. push “accept” Button
4. save PES 2012 Demo EXE File

thanks to:
PSO Edit Team, Juce, Ariel, moddingway Team, pescorner Team

changelog:
version 1.0
add: first release

DOWNLOAD : http://www.filesonic.com/file/1738819061/PES2012_DemoTweak_1.0.rar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.