Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 120 bodova

Prevod texta iz eng jezika

231 pregled · 7 odgovora · otvorena 22.08.2011. u 19:08

Mozel mi neko prevesti ovaj text na nas jezik, hitno je.
Ko prvi prevede dobiva 120 boba !

THE LONG HICCUP

For many people the subject of hiccups is a joke, but for Harry Mendis, a fiteen-year-old schoolbody from Birmingham, it was something quite different.
His hiccups began one Sunday lunchtime and continued day and night two weeks. After the first week, Harry was desperate and his parents took to him to hospital, but it took another week for the doctors to cure his attack.
Harry, who is now back at school, described what happened to him.
"I began to hiccup after eating a curry from my local takeaway.
I drank a glass of water but that didn't do any good. That evening I had hiccups every four seconds. We tried everything to stop them. I held my breath and drank cold drinks. My father even tried to give me a shock but that didn't work either."
After a week of sleepess nights, he went to hospital. The doctors took an X-ray of his chest but they couldn't find anything wrong.
"They gave me some tabletes and my hiccups slowed down, but it was abother week before the tabletes worked completely and my hiccups stopped.'
Harry was very lucky. The world recorder holder is the unfortunate American farmer Charles Osborne, who hiccupped constantly for sixty-eight years. He eventually stopped in 1990, but nobody knows why.

HVALA!
Za mnoge ljude predmet štucanje je šala, ali za Harry Mendis, fiteen-godišnji schoolbody iz Birmingham, to je nešto posve drugo.
Njegov štucanje počelo jedne nedjelje ručka i nastavio dan i noć dva tjedna. Nakon prvog tjedna, Harry je bio očajan, a njegovi roditelji su ga u bolnicu, ali to je još jedan tjedan za liječnike za liječenje njegov napad.
Harry, koji je sada natrag u školi, opisao što mu se dogodilo.
"Počeo sam štucanje nakon jela curry iz moje lokalne takeaway.
Pio sam čašu vode, ali to nije nikakvo dobro. Te večeri sam štucanje svake četiri sekunde. Pokušali smo sve da ih zaustavi. Držala sam dah i pili hladna pića. Moj otac je čak pokušao mi dati šok, ali to nije posao ni. "
Nakon tjedan dana sleepess noći, on je otišao u bolnicu.Liječnici su X-ray u prsima, ali nisu mogli pronaći ništa krivo.
"Dali su mi neki tabletes i moj štucanje usporen, ali je abother tjedan dana prije tabletes radio u potpunosti i moje hiccups prestala."
Harry je bio vrlo sretan.Nositelj svjetski rekorder je nesretni američki farmer Charles Osborne, koji je stalno hiccupped za šezdeset i osam godina. On je na kraju zaustavio na 1990, ali nitko ne zna zašto.
google translate i prevedi sebi,bice manjih gresaka to ces ispravit za 5 miuta i gotovo.
Bolje i to nego davat bobe 
reoN1 je napisao/la:
Za mnoge ljude predmet štucanje je šala, ali za Harry Mendis, fiteen-godišnji schoolbody iz Birmingham, to je nešto posve drugo.
Njegov štucanje počelo jedne nedjelje ručka i nastavio dan i noć dva tjedna. Nakon prvog tjedna, Harry je bio očajan, a njegovi roditelji su ga u bolnicu, ali to je još jedan tjedan za liječnike za liječenje njegov napad.
"Počeo sam štucanje nakon jela curry iz moje lokalne takeaway.
Pio sam čašu vode, ali to nije nikakvo dobro. Te večeri sam štucanje svake četiri sekunde. Pokušali smo sve da ih zaustavi. Držala sam dah i pili hladna pića. Moj otac je čak pokušao mi dati šok, ali to nije posao ni. "
Nakon tjedan dana sleepess noći, on je otišao u bolnicu.Liječnici su X-ray u prsima, ali nisu mogli pronaći ništa krivo.
"ali su mi neki tabletes i moj štucanje usporen, ali je abother tjedan dana prije tabletes radio u potpunosti i moje hiccups prestala."
Harry je bio vrlo sretan.Nositelj svjetski rekorder je nesretni američki farmer Charles Osborne, koji je stalno hiccupped za šezdeset i osam godina. On je na kraju zaustavio na 1990, ali nitko ne zna zašto.
Nije mislio čovjek da odete na google translate lol

is, fiteen-godišnji schoolbody iz Birmingham
LONG štucanje

Za mnoge ljude predmet štucanje je šala, ali za Harry Mendisa, petnaest-godišnjaka školarca iz Birmingham, to je nešto posve drugo.
Njegovo štucanje počelo jednog nedjeljnog ručka i nastavio dan i noć dva tjedna. Nakon prvog tjedna, Harry je bio očajan, a njegovi roditelji su ga u bolnicu, ali to je još jedan tjedan za liječnike za liječenje njegov napad.
"Počeo sam štucati nakon jela "Curry" iz mojeg lokalnog restorana.
Pio sam čašu vode, ali to nije nikakvo dobro. Te večeri sam štucao svake četiri sekunde. Pokušali smo sve da zaustavimo stucanje. Držala sam dah i pili hladna pića. Moj otac je čak pokušao dati mi šok, ali to nije uspjelo. "
Nakon tjedan dana nespavajucih noći, on je otišao u bolnicu.Liječnici su napravili rengen u prsima, ali nisu mogli pronaći ništa krivo.
"Dali su mi neke tablete i moje štucanje se smirilo, ali je drugih tjedan dana prije lijek radio u potpunosti i moja bolest je prestala."
Harry je bio vrlo sretan.Nositelj svjetski rekorder je nesretni američki farmer Charles Osborne, koji je stalno štucao za šezdeset i osam godina. On je na kraju zaustavio na 1990, ali nitko ne zna zašto.
reon jes normalan? :/ to sam mogo i sam ne bi dao bodove djaba?

prvi ko prevede sam fino dobiva bodove!
Za mnoge ljude predmet štucanjA je šala, ali za Harry Mendis, 15godišnjeg školarca iz Birmingham, to je nešto posve drugo.
Njegov štucanje počelo jednog nedjeljnog ručka i nastavio je tako dan i noć, dva tjedna. Nakon prvog tjedna, Harry je bio očajan, a njegovi roditelji su ga odveli u bolnicu, ali to je još uzelo još jedan tjedan doktorima da spriječe ovakav napad
Harry, koji je sada ponovo u školi, opisao što mu se dogodilo.
"Počeo sam štucati nakon jela curry iz moje lokalne gostionice.
Popio sam času vode, ali to nije pomoglo. Te večeri sam štucao svake četiri sekunde. Pokušali smo sve da zaustavim stucavicu. Držala sam dah i pila hladna pića. Moj otac mi je otac pokušao dati šok, ali ni to nije uspjelo. Nakon tjedan dana ne prespavanih noći, on je otišao u bolnicu.Liječnici su rengen u prsima, ali nisu mogli pronaći ništa krivo.
"Dali su mi neke tablete i moj štucanje je usporeno, ali je tjedan dana prije tablete radio u potpunosti i moje stucavice su prestala."
Harry je bio vrlo sretan. Nositelj svjetski rekorder je nesretni američki farmer Charles Osborne, koji je stalno stucao za šezdeset i osam godina. On se na kraju zaustavio na 1990, ali nitko ne zna zašto.
Rješenje
Dugo štucanje

Za mnoge ljude je štucanje samo stvar zabave i zezancije, ali za Harrya Mendisa, petnaestogodišnjeg učenika iz Birmingema, bilo je nešto potpuno drugačije.

Njegovo štucanje je započelo jedne nedjelje za vrijeme doručka, i nije prestajalo ni dan ni noć za dva tjedna. Nakon prvog tjedna Harry je bio očajan, pa su ga roditelji odveli u bolnicu, a doktorima je trebalo još 7 dana da pronađu lijek za ovaj neobični slučaj.

Harry, koji sada normalno pohađa školu, opisao je šta mu se desilo: "Štucanje je počelo pri doručku u lokalnom baru. Popio sam čašu vode, ali to nije ništa pomoglo. Štucao sam svake četiri sekunde, a radio sam sve da to prestane. Barem pokušavao. Držao sam dah i pio hladne vode. Moj otac je također pokušao da me prepadne, ali nije uspijelo."

Nakon tjedna neprospavanih noći, otišao je u bolnicu. Doktori su ustanovili da na plućima nema ništa čudno. "Dali su mi neke tablete i štucanje je usporilo, ali pravi efekat tableta se javio tek 7 dana poslije nakon čega je štucanje potpuno prestalo."

Harry je bio vrlo sretan. Svjetski rekorder u štucanju je američki farmer Charles Osborne, koji je štucao konstantno 68 godina. Prestao je štucati 1990., a razlog tom iznenadnom prestanku je još uvijek nepoznat.

Post dobio aplauz od skile

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.