POZZ gameri!!
Evo 3 puta pisem temu i cudim se sto nije objavljena..Dok nisam skontao da nisam Naslov napisao -.-
Evo da predjem na stvar
osjedujem USB stick od 4GBa ali mi pokazuje da ima samo 3.72 Gba slobodne memorije...Zapravo Pokazuje da ima 3.9GBa slobodne memorije u bytes ...ali iza toga pise da ima Samo 3.72 GBa slobodne memorije...Formatirao 20 puta cak koristio wipe disk opciju sa ccleaner....Nema nista na njemu...Meni treba podhitno pomoc jer moram prenjeti jednu stvar od 3.9 Gba (wow patch ) a siguran sam da sam prije 2-3 mjeseca prenosio sa ovim stickom isti patch..
Jeli moguce da imaju neki ostatci??..neznam ni ja sta vec sto je nevidljivo...ako znate pomagajte
Unaprijed Hvala !!
Evo 3 puta pisem temu i cudim se sto nije objavljena..Dok nisam skontao da nisam Naslov napisao -.-
Evo da predjem na stvar
osjedujem USB stick od 4GBa ali mi pokazuje da ima samo 3.72 Gba slobodne memorije...Zapravo Pokazuje da ima 3.9GBa slobodne memorije u bytes ...ali iza toga pise da ima Samo 3.72 GBa slobodne memorije...Formatirao 20 puta cak koristio wipe disk opciju sa ccleaner....Nema nista na njemu...Meni treba podhitno pomoc jer moram prenjeti jednu stvar od 3.9 Gba (wow patch ) a siguran sam da sam prije 2-3 mjeseca prenosio sa ovim stickom isti patch..Jeli moguce da imaju neki ostatci??..neznam ni ja sta vec sto je nevidljivo...ako znate pomagajte

Unaprijed Hvala !!