Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem sa USB stickom

43 pregleda · 2 odgovora · otvorena 21.08.2011. u 21:52

POZZ gameri!!

Evo 3 puta pisem temu i cudim se sto nije objavljena..Dok nisam skontao da nisam Naslov napisao -.-

Evo da predjem na stvarosjedujem USB stick od 4GBa ali mi pokazuje da ima samo 3.72 Gba slobodne memorije...Zapravo Pokazuje da ima 3.9GBa slobodne memorije u bytes ...ali iza toga pise da ima Samo 3.72 GBa slobodne memorije...Formatirao 20 puta cak koristio wipe disk opciju sa ccleaner....Nema nista na njemu...Meni treba podhitno pomoc jer moram prenjeti jednu stvar od 3.9 Gba (wow patch ) a siguran sam da sam prije 2-3 mjeseca prenosio sa ovim stickom isti patch..

Jeli moguce da imaju neki ostatci??..neznam ni ja sta vec sto je nevidljivo...ako znate pomagajte

Unaprijed Hvala !!
Kod tebe je možda USB tvornički podijeljen na 2 particije... Pogledaj u disk managementu (desnom tipkom na MyComputer/Manage - Disk Management)
što ti kaže... možda ga treba samo re-formatirati, ako hoćeš 1 particiju...Da nisi prekopirao skrivene ili sistemske datoteke na stick pa ih ne vidis?
Ja imam HDD od 320GB pa mi cita 297, normalno je da nema cisto 4 GB, nemoj se bezveze mucit i formatirat stalno, malo je cudno sto ti uzima 300MB treba da bude malo manje al sve zavisi od USB-a.

EDIT:

3900000 Bajti = 3808,59 MegaBajti = 3,719 GB

Nemoj da te to zbuni, zapamti da 1GB ima 1024MB i da 1MB ima 1024B.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.