Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ČOPRA NAMRKAN FIJAMA

228 pregleda · 19 odgovora · otvorena 19.08.2011. u 22:59

Ne znam baš, nema toliko dobrih MM na gamers.ba da se svake sedmice bar jedan održava.

Al eto ja sam za ono zasta je vecina 
Koliko ja znam to je bilo u organizaciji Darde, na prijedlog Kryptona, doduse ne na osnovu izazova vec vise kao tournament, ali se raspalo zbog neozbiljnosti pojedinih takmicara. Otvarati jos jedan contest bez prevelike zainteresovanosti je potpuni promasaj, ionako nam se podforum raspada.

Sto se tice mene ja sam uvijek za ovakve stvari, ali treba saslusati misljenje ostalih .
Super je to ideja, msl mozemo 1-dnom sedmično....

Al' sto ti uvjek moras mireta spomenuti u svom postu/temi ? xD
ELECTROSTYLE je napisao/la:
Koliko ja znam to je bilo u organizaciji Darde, na prijedlog Kryptona, doduse ne na osnovu izazova vec vise kao tournament, ali se raspalo zbog neozbiljnosti pojedinih takmicara. Otvarati jos jedan contest bez prevelike zainteresovanosti je potpuni promasaj, ionako nam se podforum raspada.

Sto se tice mene ja sam uvijek za ovakve stvari, ali treba saslusati misljenje ostalih .
Ali nije to kontest razumijes ? Pogledaj malo teme smokija ili neke temu FA podforumu pa ces vidjeti na sta mislim ;)

Evo primjer teme :

http://gamers.ba/forum/27/120767/-sm-izazivam-kajoty-a-real-people-/
Kako nema MovieMakera kad ih ima, samo što im je mrsko radit.

miire
Igor
Krypton
Darda
Alice
swim
Marijo
Skittlez
Dark1g
deadmaN
asteroID

Ima ih sigurno još koje sam zaboravio.

Poenta je u tome što je većina ufurana i misle da su najbolji, pa tako niko nema volje za radom.
Zanimljiv prijedlog..

Još ako se uzme u obzir naravno da jedan te isti demo obrađuju, jer.. Ovisi naravno kvaliteta movie-a i o pojedinim fragovima koje može kombinirati s glazbom.

Ja sam ZA, glasa mi se, pa šta bude. 
Zanimljivo, volio bih to vidjeti.

Ali isto tako bih opet htjeo vidjeti one PS battleove. 
Svaka vrsta takmicenja naziva se contest, jer contest u prijevodu znaci takmicenje.
Znam to ne moras barem mene uciti engleski,ali nije to neki CONTEST da bi se zvao CONTEST nego kao neki mali BATTLE izmedju 2 igraca ne vise :) ,i nemojmo se o ovome raspravljati na ovoj temi vise jer nije zbog toga tema,upravu si moja greska..
Odlična ideja samo volio bi da se svaki mjesec održava ovaj battle i da se u svakom battle-u odabere po jedan demo koji će učesnici editovati.
asteroID je napisao/la:
Znam to ne moras barem mene uciti engleski,ali nije to neki CONTEST da bi se zvao CONTEST nego kao neki mali BATTLE izmedju 2 igraca ne vise  ,i nemojmo se o ovome raspravljati na ovoj temi vise jer nije zbog toga tema,upravu si moja greska..
Sve se ovdje shvata neozbiljno, kao i zadnji MM Contest. Pola prijavljenih je "izradilo", neki sa opravdanim razlozima, FINAL tema nije ni dignuta, i koja bi bila svrha ovoga?
Sve se ovdje shvata neozbiljno, kao i zadnji MM Contest. Pola prijavljenih je "izradilo", neki sa opravdanim razlozima, FINAL tema nije ni dignuta, i koja bi bila svrha ovoga?
Al' gledaj jesi li ti procitao temu uopste ? Ne pravi se ovo CONTEST da se prijavljuje ko god hoce,ovako se ovo radi : dao sam cak i temu kao primjer,Ja dignem temu i izaberem protivnika,ako on hoce da se bori samnom on se javi na temu ili meni u inbox i onda nama neko daje demoe ili neko od nas dvojice bira demoe.... kontas sad ??
asteroID je napisao/la:
Al' gledaj jesi li ti procitao temu uopste ? Ne pravi se ovo CONTEST da se prijavljuje ko god hoce,ovako se ovo radi : dao sam cak i temu kao primjer,Ja dignem temu i izaberem protivnika,ako on hoce da se bori samnom on se javi na temu ili meni u inbox i onda nama neko daje demoe ili neko od nas dvojice bira demoe.... kontas sad ??
Shvatam ja to, ali ne shvatam koja je svrha toga
Shvatam ja to, ali ne shvatam koja je svrha toga
pa da ozivimo ovaj podforum i da se malo zabavimo ? :)
cheezie je napisao/la:

miire
Igor
Krypton
Darda
Alice
swim
Marijo
Skittlez
Dark1g
deadmaN
asteroID

Poenta je u tome što je većina ufurana i misle da su najbolji, pa tako niko nema volje za radom.
Ima hejm1 najjaci
cheezie je napisao/la:

miire
Igor
Krypton
Darda
Alice
swim
Marijo
Skittlez
Dark1g
deadmaN
asteroID

Tko to misli da je najbolji pa nece da radi ?
Tko to misli da je najbolji pa nece da radi ?
To se odnosi na one koji su izradili za MM battles.
Pratim ovaj forum redovno, i mislim da je to dobra ideja.
Najbolji način da se aktivira podforum, inače pošalji link miretu na PM ako ne vidi temu. zjuhijin sin!
Nikola je napisao/la:
Pratim ovaj forum redovno, i mislim da je to dobra ideja.
Najbolji način da se aktivira podforum, inače pošalji link miretu na PM ako ne vidi temu. zjuhijin sin!
Blokovo me zuhjijin sin... posalji ti :)

Post dobio šamar od miire

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.