Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Multiplayer Igre [ pomoc ].

386 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.08.2011. u 18:37

Ola ljudi, treba mi za vecheras neka dobraa igrica koja mozhe da se igra multiplayer na jednom kompu, fazon da burazer i ja obrcemo zajedno ^_^ .. Smorio nas PES pa bi neshto drugo da probamo... Neshto tipa on i ja idemo, pucamo, tuchemo .. nebitno, ugl prolazimo zajedno ... Eto. ako postoji neshto takvo a vi znate ime te famozne igrice, bacite ime ovde pa da downloadujem polako :P HVALA ♥
Skini sebi neku igricu

Post dobio šamar od 4rm4n1

Need for speed
FIFA
slize je napisao/la:
Skini sebi neku igricu
:O ??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

- Ili mi treba neshto fazon twisted metal-a sa sony-a al na kompu ://
Sto ce ti igrica kad je bolje live da se tucete ima te li po kuci jastuka ? Ides na yt i kucas ovako wwe raw i prvo sto ti izbaci pregledaj pa na bratu isprobavaj te fazone bolje 100000000000000000000000 puta nego igrice a i razvijas misice ;) nadam se da sam pomogao :-*

Edit: ovo ti nije lose pokusaj http://www.youtube.com/watch?v=AtcNYpOUSlo
Chicken Invaders najjače u 2 kad se igra
Skinite pocket tanks deluxe i igrajte . Ja i brat smo jedno drugom lupali samare zbog te igre Hahahaha
Većina tactical role-playing igrica, Heroes of Might and Magic, Army Man Air Attack...

Ili mi treba neshto fazon twisted metal-a sa sony-a al na kompu ://

Nađi emulator i 2 džojstika i
San Andreas multi player
skines pcsx 2 i instaliras i onda skines teeken 5 ili bilo koju igru za ps2
Skines Left 4 Dead .. i kreiras lan server i picis ..
fable the lost chapters i fable 3
Street Fighter IV, možete i igrati sa mnom preko interneta. Ja sam na toj igri 24/7. ;)
NackyOwnage je napisao/la:
Street Fighter IV, možete i igrati sa mnom preko interneta. Ja sam na toj igri 24/7. ;)
A ima fazon tako neki fighter gde brat i ja, sa 2 dzojstika, idemo i tuchemo se i prelazimo misije ? XD
smk je napisao/la:
A ima fazon tako neki fighter gde brat i ja, sa 2 dzojstika, idemo i tuchemo se i prelazimo misije ? XD
Nemam pojma. :| Jedino što znam da valjaju tuče koje su za komjuter su : Street Fighter IV, Super Street Fighter IV, Super Street Fighter IV Arcade Edition. 9-)
Jednostavno skini neki reli (CMR, Xpand Rally Extreme etc.) ili vidim da ti se sviđa star wars, skini te dijelove pa igraj :D
GL ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.