Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 20 bodova

[problem] Download demoa

233 pregleda · 12 odgovora · otvorena 19.08.2011. u 18:15

Kako sam i naveo u naslovu imam problem sa download demoa. Tacnije ne izbacuje mi onaj "pop-up" window ili kako se vec zove ono, neznam tacno, tj. ono kada izbaci "Save file" ; "Open file". Znaci prije sam skidao, ali sada vise nmg, problem sam naveo.

@freaker ; pokusao sa explorerom samo vrti, ili loada, ali nista ne izbacuje, to se i prije desavalo.

@frisk: to takoder, to sam i sam znao nisam mutav

@brutal: nisi me skontao.
Ukoliko je mozilla uđi u nju zatim opcije pa sadržaj i odštikliraj tj skini kvakicu sa "Blokiraj popup prozore."

Nema nigdje da piše:

Your download should start automatically. If it doesn't, click here ?
Jednostavno je, instaliraj drugi browser ili preko internet explorera kojeg već imaš na računaru.

Stavi kao sto je obiljezeno crvenim.
Fazon je kad paste link, ono samo vrti nista ne prikazuje, to sam pokusao.
chaseN1 je napisao/la:
Onda ti je link broken. :S
Freaker je napisao/la:
Onda ti je link broken. :S
Link nije broken, jer sam ja isti demo skidao sa drugog kompjuter, tacnije laptopa. Ali sa kompa nece, dok sam prije bez problema skidao.
chaseN1 je napisao/la:
Ne valja ti link daj meni da ja probam ako ne moze onda trazi drugi xD btw ja cu skinuti pa ti upload :)
Rješenje
Eh vako ja cu ti kume skinuti ove demo-e i onda se mozemo dogovoriti da ti ih nekako posaljem ili da se nadjemo da ti ih dam na cd-u , ne bi to mogo odmah dns , mogo bi za jedno dan ill dva

Post dobio aplauz od skile

je napisao/la:
Nisi stavio ovo "Always ask where to save files" jer to je pop-up window za Save File koji njemu treba.
chaseN1 je napisao/la:
Link nije broken, jer sam ja isti demo skidao sa drugog kompjuter, tacnije laptopa. Ali sa kompa nece, dok sam prije bez problema skidao.
Jel ti account Administrator ?
Evo lik je dosao po usb sa demoima cak me odvukao do pekare po somune i hvala mu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.