Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TUT potreban za 3D

231 pregled · 8 odgovora · otvorena 15.08.2011. u 00:41

LoL pa jesi mogao pitati krya kad je on oba klipa pravio?

KRY1337<----
javni mi se na pm

edit :

nema veze sto je tutorial na css ... samo snimis ko normalno sto radis u cs 1.6 ... i pratis dalje
Nemojte lagati lika kad nije Motion Tracking.

Uglavnom, radio sam slicno ovome:

http://www.youtube.com/watch?v=1jvH8Mhtz1w

Samo malo drukcije, javi se na PM ako hoces da ti objasnim.

Post dobio aplauz od miire

Ma to je motion tracking. Trebaće ti boujou, Sony Vegas ili After Effects i Cinema 4D. Ja sam pokušavao to uraditi prije par dana, ali je dosadno do bola. Još ako onaj "tracking features" proces u boujou-u traje dugo ima da poludiš.

Imaš motion tracking tutoriala na YT koliko god hoćeš.
KRY1337 je napisao/la:
Nemojte lagati lika kad nije Motion Tracking.

Uglavnom, radio sam slicno ovome:

http://www.youtube.com/watch?v=1jvH8Mhtz1w

Samo malo drukcije, javi se na PM ako hoces da ti objasnim.
Ako on oce da na campathu radi ta slova to jest motion tracking,koji se dobija snimanjem campatha ili fraga i kucanjem neke komande nez sad bgm koje,i ovi plugini se koriste u tutu I kasnije u vegas samo stavit chroma keyer pure green..

@Darda
Po tim si ti tutovima radio a ja ti pomagao ccc
Dragi ti,prvo nauci malo o vegasu BASICS onda idi na 3d ;)
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Ako on oce da na campathu radi ta slova to jest motion tracking,koji se dobija snimanjem campatha ili fraga i kucanjem neke komande nez sad bgm koje,i ovi plugini se koriste u tutu I kasnije u vegas samo stavit chroma keyer pure green..

@Darda
Po tim si ti tutovima radio a ja ti pomagao ccc
Motion Tracking je sledenje odredjenjih djelova videa pa tako dobija nerealan 3d efekat, znaci slova samo idu po te tacke koje si trackovao u Boujou. Ovo sto ja radim, je SASVIM drukcije, pomocu snimanjem MOTION fajlova preko HLAE.

Znaci:

Motion Tracking: Bilo kakav video, CS, CSS, COD, Real Life, ali je u mnogo prilika neprecizan.

Drugi metod: Samo CS i CSS, ali je uvijek 100% precizan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.