Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

-

186 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.08.2011. u 22:54

-
Meni je telemach i ide mi sve normalno i oke je ono ne cekam na ucitavanje stranica :)
brzina na speedtest.net 4,3-9 varira .
I meni je bio tokom dana, ali od 20:00h je sve normalno. A u vezi, koliko koja aplikacija 'vuKe' , ima gadget specijalno za takva cuda. Ako nadjem, saljem ti ^^
gamer_exq je napisao/la:
Pošto ne koristim taj internet, ne mogu ti ništa konkretno reći vezano za taj tvoj problem, a što se tiče aplikacija na ovoj temi imaš u slučaju da ti je windows 7 gadget, pod nazivom "Network Meter" :

http://gamers.ba/forum/7/137205/-tut-korisni-w7-vista-gadgeti/

GL.
nije to to sto trazim imam to vec al ne prikazuje mi fino sta ja hocu i kako sam objasnio gore.
iNFY je napisao/la:
nije to to sto trazim imam to vec al ne prikazuje mi fino sta ja hocu i kako sam objasnio gore.
"Pokazuje download, upload, trenutnu brzinu, a preko grafika očitava svaku interakciju sa Internetom."

Ja sam ga koristio, i mogu ti reći da sam bio zadovoljan.
Opet je bilo nekih problema sa telemachom, ja sam zvao info centar i ona im se mrtva sekretarica javi da su ekipe na terenu bla bla bla, sada je sve uredu sa brzinom.
Ako vam je kablovski internet telemacha sve je uredu nije bilo uredu za kablovski internet do prije 5 dana i zato ce se korisnicima umanjit racun za kablovsku a za internet ce biti besplatno za mjesec August.

A ovo tebi sto je problem je problem sa MMDS internet tj digitalni tu ima problema a ne znam da sada ima problema sa kablovskim, sumnjam popravili su sve...

Il ti je bolje nazvat na broj 75 65 55
Radovi. Strpite se malo ljudi :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.