Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Public Ban!

310 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.08.2011. u 14:59

Znači, nikakav ban shot, mapa dd2002, idemo sa spona, dolazimo kod stepenica, fleš jedan,drugi, Ct tim radi rush, ubija xpozu lik samo lagano ban, nesto sebi umislio, ocu obrazlozenje.

Fakat ado si dao nadrkanim admina, a meni skidas jer ti neko kaze da ja psujem bagrcavu?

STEAM_0:0:587542977
Banovan si al' i dalje te zele

Post dobio šamar od xXxAdOo

saliha za admina !! 
btw ,4/5 pritužbi su upućene ka xp0zeru .? Kad god udjem na server,kada bude više admina , i xp0zer među njima , samo on nesto galami tako da se izrazim ,nemoj ovo ajde ono i tako to .
Dođe momak nadrkan na server i nesto glumi,istresa se
Dokle više ovako ?
Ado je za sve kriv :D

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Skinu meni admina, a dadnu nekim idolima sto igraju sat vremena dnevno i za tih sat vremena 3-4 prijave prime.

Only one word to say : Thug Life ...
bibY je napisao/la:
saliha za admina !! 
btw ,4/5 pritužbi su upućene ka xp0zeru .? Kad god udjem na server,kada bude više admina , i xp0zer među njima , samo on nesto galami tako da se izrazim ,nemoj ovo ajde ono i tako to .
Dođe momak nadrkan na server i nesto glumi,istresa se
Dokle više ovako ?
Bio sam 15 dana admin, banovo sam minimum 40 igraca, al' nijedan se nije zalio. Barem sam s razlogom banov'o.

xp0zer banuje kad mu je qrcu ćejf.

ne mora mi se vratiti admin, ne mora ba, je**t' ga, samo molim bez ovakvih ispada.

Sta tebe niko ne smije ubit xp0zer jel?
Kad konkurs bude pita te koliko godina imaš.
Zar je to toliko bitno? Neko je zreliji sa 12 nego neko sa 18 .

A i ovi admini više u qrac sve otišlo. x puta vidim na serveru admina a nisam ga vidio ni da se prijavi za konkurs.

samo da se ovaj ne nafura na P1K3-ta i sve ce biti u redu 
Ja sam te banovao, i banovat cu, i tebe i pojedine jos 100 puta. Pisem vam 5 rundi, "BAZA - KICK/QUIT/BAN, BAZA KICK/QUIT/BAN (na odredjeno vrijeme)" vi nesto glumite, pravite se budale, bas ti me ubijas 3 runde u bazi.. Eto samo se nastavite praviti budale i dalje..

Ti bio admin 15 dana? gdje si Boga ti igrao? na kojem serveru? Ja te na g.ba OCIMA vidio nisam, a visim po serveru, sto po danu, sto navece.

@ bibY sta bolan ti pricas? nadrkan na server dodjem? vidi se da si juce poceo igrat CS-a i ti i svi ovi kako da ih nazovem, skilleri..Bolan udji na druge servere, pa vidi kako se igra..

Uostalom nek HEAD ADMINI procitaju moj komentar, nek mi skinu admina ako hoce, i nek gledaju kako ljudi igraju na serveru, i kakvi su ADMINI prisutni.. od 20 admina, 3 lika obavljaju svoj posao.. Pojedini udju u spec, i izadju iz CS-a ono fol oni prate,a uopste nisu u igri.. Smijesno ba vise 
Stajem na xp0zerovu stranu. Bio sam tu kad je banovao jedno 5 igraca sbog stekanja u bazi. Prije toga je 10 puta ponavljao da se ne stekate, a niko izgleda nije je**o ni 5 %. Sad tu nesto placete, a ban zasluzen k'o kuca!

Ubijate svaku zelju za igranjem sa tim stekanjem!

Uzivajte!
xp0zer je napisao/la:
Ja sam te banovao, i banovat cu, i tebe i pojedine jos 100 puta. Pisem vam 5 rundi, "BAZA - KICK/QUIT/BAN, BAZA KICK/QUIT/BAN (na odredjeno vrijeme)" vi nesto glumite, pravite se budale, bas ti me ubijas 3 runde u bazi.. Eto samo se nastavite praviti budale i dalje..

Ti bio admin 15 dana? gdje si Boga ti igrao? na kojem serveru? Ja te na g.ba OCIMA vidio nisam, a visim po serveru, sto po danu, sto navece.

@ bibY sta bolan ti pricas? nadrkan na server dodjem? vidi se da si juce poceo igrat CS-a i ti i svi ovi kako da ih nazovem, skilleri..Bolan udji na druge servere, pa vidi kako se igra..

Uostalom nek HEAD ADMINI procitaju moj komentar, nek mi skinu admina ako hoce, i nek gledaju kako ljudi igraju na serveru, i kakvi su ADMINI prisutni.. od 20 admina, 3 lika obavljaju svoj posao.. Pojedini udju u spec, i izadju iz CS-a ono fol oni prate,a uopste nisu u igri.. Smijesno ba vise 
Kako cu te ja allahati ubit' triput kad mi je bila druga runda?

:s

Ne provaljuj se. Ja samo sto sam usao na server, prvu rundu bio u mocvari, drugu tebe ubio sa stepenista, i ti me perm ban. Oguli jaja sebi.

Sindrom je.
xpozer volimo te :D ♥ !

samo banaj za ovakve stvari i slazem se za to da 3 admina obavljaju svoju duznost ;) !
Admin se javio na temu. Vi što se dobili šamare dobilis te na pm razlog. cya kanta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.