Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Svaka Cast

236 pregleda · 18 odgovora · otvorena 11.08.2011. u 09:36

E ovako , da se razjasni , ovo mi je acc od prijatelja , znaci on nema nikakve veze sa ovim .
prije 1-2 h sam dobio ban na nicku firexx

zasto? radi postvljanja stranice odakle se moze skinut jedan film ... dakle razlog je ' warez ' , da pojasnim , to je piratksa stranica sa koje mozete 'ilegalno' skidat filmove igrice itd. koju stranicu koristi milijuni i milijuni korisnika ... i siguran sam 100% da i doticni moderator/admin koristi ... , znaci 100% sam siguran da ta stranice je jedna od najsigurnijih sto se tice , do sad sam skinuo mnostvo filmova i video igrica sa te stranice i nikad nisam naisao ni na jedan virus/trijan/spyware ...
stranicu necu spominjat jer kako vidim ' zabranjeno je '
zao mi je sto sam je ikako spomenuo , zasto sam ikako htio pomoc ikome ...

a tom moderatoru/adminu sto me je banao porucujem :

i ti hoces da mi verujemo da ti koristis sve legalne programe, da si licno dao 800 e za windows XP, 600 e za Office, da nikada nisi krekovao nijedno igricu (ili uopste da si pokrenuo nelegalnu kopiju), da nikada u zivotu nisi gledao film na DiVX-u (koji su takodje nelegalni) nego da si kao svaki posteni gradjanin kupio DVD, da nikada nisi ubacio neki serijal u program da ga registrujes, jer te mozda, ali samo mozda nerviraju oni baneri koji prate mnoge takozvane “freeware" programe, ili je nekom shareware programu istekao "rok trajanja".
Mozda I nisi, mozda ti koristis Linux, Open Office…. I sve ostale free cource programe, mozda gledas sve filmove u bioskopu posto za njih posteno platis... ako je tako ja ti skidam kapu! Ja jednostavno ne mogu tako, ali to je moj.... zivot.

zamolio bih da taj doticni admin/moderator odg. makar da znam ko me je banao ... zao mi je sto ovo ovako moram da pisem ! i zamolio bih da ne brisete temu , da se procita ovo !

Hvala Lijepo ♥

Gl & Hf !

Firexx With Love !
Jedna stvar je koristit, druga dijeliti preko neta.

4. Warez teme i zahtjevi za warez će biti kažnjeni banom u trajanju od 30 dana. Ovo se odnosi i na postove koji sadrže warez.
VioleN je napisao/la:
Jedna stvar je koristit, druga dijeliti preko neta.

4. Warez teme i zahtjevi za warez će biti kažnjeni banom u trajanju od 30 dana. Ovo se odnosi i na postove koji sadrže warez.
ja neznam , msm nekontam ... jel me mogao opomenut , kazati , ne smijes to radit , jer prije svega , ja nikad na ovom portalu ni 1 ruznu rijec nikome nisam uputio . strogo se pridrzavam pravilima , do prije 20 min . nisam znao sta je warez , dok nisam procitao ... al ono , odjednom me izbaci Razlog : warez , poz

wtf?

@massiv , torQ7u -neznam , ljudski je grijesiti , na greskama se uci , moram li znati sta svaka moguca rijec , sto postoji u nasem jeziku znaci? nisam znao ovu , sta cu , mogao me je opomenut , nebi se ponovilo ...
Ti si jarane retardiran zbog hostinga se ne smije postavljat warrez ...
Šta misliš zašto postoje pravila foruma ?
Ermax je napisao/la:
ja neznam , msm nekontam ... jel me mogao opomenut , kazati , ne smijes to radit , jer prije svega , ja nikad na ovom portalu ni 1 ruznu rijec nikome nisam uputio . strogo se pridrzavam pravilima , do prije 20 min . nisam znao sta je warez , dok nisam procitao ... al ono , odjednom me izbaci Razlog : warez , poz

wtf?

@massiv , torQ7u -neznam , ljudski je grijesiti , na greskama se uci , moram li znati sta svaka moguca rijec , sto postoji u nasem jeziku znaci? nisam znao ovu , sta cu , mogao me je opomenut , nebi se ponovilo ...
Ne treba tebe niko upozoravati

Pogledas po forumu pravila sajta i to je to . Ako postujes pravila ban neces dobiti garant .
Svejedno bila gluposte ili ne , 5 hiljada puta su naglasavali za warez !
Ermax je napisao/la:

wtf?

Kume jesi ti corav? Vidis li kad pises post ili temu sa strane pravila imaju?

Ermax je napisao/la:

wtf?

Vidi, vjerujem da nisi "novi kolaćić" u kutiji, imaš neki staž na forumu, valjda si iole, kolko-tolko, pratio obavještenja foruma, te promjene tipa, kada postavljaš novu temu, sa jedne (desno/lijevo) imaš pravila postanja posta/teme, te vidi, ne znam te, ne znaš me, al' ja ovdje vidim jasno i glasno da si pogriješio, ne namjerno il' namjerno.

Pravila foruma su veoma jasna, barem 90% članova zna da se warez ne smije postavljati, kao ni reklamirati na forumu.

Administracija radi samo svoj posao, prati onaj Pravilnik koji su oni[/I] sami [I]napravili.

Je**š ga sad, možeš pokušat na finjaka kod admina da se nekako izvineš, možda se smiluje pa ti oprosti, al' sad znaš kako češ u buduće !

Ermax je napisao/la:

wtf?

Buraz hajde ti izadji malo igraj lopte.Pogledaj koliko ti znacaja pridajes banu.Isteci ce ,vratit ces se , u medjuvremenu dobro procitaj svako pravilo,njegovo znacenje i nedaj nikome razloga da te banuje ponovo.
molim vas nemojte glupe postove pisat i spammat , ako imas sta pametno da kazes , reci ... nisam znao sta je warez , a do sad ni na jednoj temi sto je bila od moje registracije nisam vidio da je iko objasnio sta je warez ... tako da lijepo ... u skokovima !
Sta ti je ovo obrazovna institucija ? Hoces diplomu kada ti objasne sta je varez? I glupi i spam odgovori su oni koji ti se ne svidjaju ?

A neko ko koristi bar 6 mjeseci internet mora znati sta je varez, ako ne zna nek si ruke odsjece da vise nikad ne ode na internet prema tome...

Isto tako zabranjen je multiaccount
Pravila su pravila i tu su da bi se poštovala. Postavio si warez link i ja sam djelovao banom. Pogriješio si i bio si kažnjen.

Možeš se žaliti koliko god hoćeš, ali nikakvi argumenti ovo neće pobiti:

(i usput, dobio si ban od 7 dana umjesto od mjeseca. Budi zahvalan!)

EDIT: Zaboravih napisat, i ja skidam sve sa thepiratebaya, ništa nisam kupio, ali nije u tome problem. Prekršio si pravilo kopirajući link, te si zbog toga dobio ban. Zasluženo. I tu stavljamo tačku. Strpi se 7 dana i dođi opet.

I samo da te upozorim, pravljenje multi accova će rezultovati perm banom, a to ne želiš

Temu ću ti ostaviti još pola sata da pročitaš ovo pa ide u kantu.

Uživaj!,
Mirza
LoKi je napisao/la:
Sta ti je ovo obrazovna institucija ? Hoces diplomu kada ti objasne sta je varez? I glupi i spam odgovori su oni koji ti se ne svidjaju ?

A neko ko koristi bar 6 mjeseci internet mora znati sta je varez, ako ne zna nek si ruke odsjece da vise nikad ne ode na internet prema tome...

Isto tako zabranjen je multiaccount ;)
Ovo nije multi accout pod broj 1.
pod 2. ja brate radim svaki dan 8h , ja nisam kao vecina vas , da imam vremena sjedit u kucu i glupirat se po netu , da po cijeli dan gledam u monitor itd. a sta bi ti , diplomu za taj post , da sebi sad sjecem ruke sto nemam vremena da po cijeli dan sjedim i buljim u monitor? nije meni do bana , istece kgj , nego mi ne ide u glavu , da takvi ljudi kao ti postoje , ja vjerujem da znam mnogo vise stvari o zivotu nego sto ces ti ikad znat i naucit , ja jesam mozda mladji od tebe , al sam mnogo vise prosao , i znam da ti sa svojih 24/5 kolko vec imas neznas sta je pravi zivot !

get a life

sad vas napustam , moram spvat :( have fun ♥
Macko ja radim od svoje 13-te godine, ne sto zelim nego zato sto moram I trenutno sam zaposlen na visokoškolskoj instituciji kao IT manager Sjedio sam na kafi s ljudima koje svakodnevno gledas po televizijama. Sam sebi placam fakultet. I nista ne propustam u zivotu, i ti sad kreno meni pametovat sta je zivot.

Hajde sad balo kupi mi cigare
LoKi je napisao/la:
Macko ja radim od svoje 13-te godine, ne sto zelim nego zato sto moram ;) I trenutno sam zaposlen na visokoškolskoj instituciji kao IT manager ;) Sjedio sam na kafi s ljudima koje svakodnevno gledas po televizijama. Sam sebi placam fakultet. I nista ne propustam u zivotu, i ti sad kreno meni pametovat sta je zivot.

Hajde sad balo kupi mi cigare ;)
balo , ti meni nemozes pametovat , dosao sam u US sa svojih 16 godina , nikog nisam znao , dosao sam kod zene koju nikad prije u zivotu nisam vidio , i ti ces mi rec tako ,ma daj... i ti retardi sto ti sa njima sjedis pijes kafu , meni se mogu da sagnu zajednu svi od reda ... ccc ,,, bye
Ermax je napisao/la:
balo , ti meni nemozes pametovat , dosao sam u US sa svojih 16 godina , nikog nisam znao , dosao sam kod zene koju nikad prije u zivotu nisam vidio , i ti ces mi rec tako ,ma daj... i ti retardi sto ti sa njima sjedis pijes kafu , meni se mogu da sagnu zajednu svi od reda ... ccc ,,, bye
Koja patetika )))))) Hajde jednu dr***u baci dok si u banu, posto vidim da nemas pametnija posla )))))
LoKi je napisao/la:
Koja patetika :))))))) Hajde jednu dr***u baci dok si u banu, posto vidim da nemas pametnija posla :))))))
brate , hvala ti sto si mi ubio vrijeme , ja sad moram da idem ...

have fun ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.