Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Docek Nove godine, nesto posebno ili obicni izlazak.

186 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.08.2011. u 16:46

Ajde malo da prodiskutujemo, kako gdje sta.
Otvarano je par tema ali vecina je zavrsila na debilnim postovima na vrijedjanju drugih clanova i slicnom.

Sta za vas predstavlja docek Nove godine, dali je je to obican izlazak, vikend u sred radne sedmice (jbg sad bas pada na vikend) ili nesto posebno.
Gdje cete proslaviti docekati istu, u krugu najmilijih, negdje u lokalnom kaficu ili pak mozda nesto trece.
Mozete naravno i podijeliti neka iskustva od prije, neke trenutke koje cete pamtiti do kraja zivota, bili oni lijepi ili ruzni trenutci, mislim da bi ovo ujedno bio i najzanimljiviji dio teme. Dali se gubi car tog 31.12. ili jednostavno mi starimo... sta misle mladji clanovi o tome ?

Nemoj te mi glupe postove, molim vas, jer ce biti kaznjeni, a ovi koji podijele nesto sa nama naravno bit ce nagradjeni, ipak je Nova godina, zar ne?

E NEMOJTE ZEZATI DA JE PRERANO
Brate moj mojne se sta naljutit ovo je prvo glupa tema za medalje na g.ba "nova godina"sljeduje tek za 4 mjeseca prije toga ima bajram itd... i bog za ocu li docekat novu godinu sad u novembru trebaju doc vanzemaljci prvo da njih fino docekamo hh sala mala.AL fkt za ovu temu je pre pre rano ^_
Ni ne razmišljam o provodu za novogodišnju noć, definitivno mi ne predstavlja što mi je prije predstavljalo, sredit se, napit se i to je to. Prošlu novu godinu sam nafuman dočekao, ovu ću gledat da dočekam sa voljenom u naručju i u krugu ljudi koje volim, ne planiram se ni napit, nit' planiram vuvat, pa ću vidjet na šta će to ispast, ima do nove godine još pofino, ni ne razmišljam o njoj.
Mislim da je to lijep trenutak za druženje sa prijateljima i našim bližnjima. Ali, j**i ga, neki taj trenutak upropaste sa prekršajima zakona i sukoba s policijom. U svakom slučaju, vrlo značajan datum, kako za one "malo" starije, tako i za najmlađe, koji s nestrpljenjem čekaju paketiće sa igračkama, slatkišima, odjećom,...
Ma uglavnom porodica,jos da idem sa nekom "rajom" a to me i ne privlaci da pravo kazem,opijanja i te stvari me ne privlace,privlaci me samo zabava zafrkancija smijeh bez toga,jer smatram da nekom kada spomenes Nova godina odma pomisli na pivu,opijanje i sl.Treba zivjeti normalno i suzdrzavati se toga,mada je danas malo takvih.Znaci sa porodicom lagano vatrometi i sl. stvari
pa dobro,ima jos dosta vremena do nove godine malo si pozurio :)
uglavnom,posto jos uvijek nemam "dovoljno" godina za docek u nekom kaficu il nesto tako,s rajom budemo kod nekog kuci,tu cekamo novu godinu i tako ... nista bas posebno ali bude fino,mislim da nije ni toliko vazno gdje si ako si s rajom koja je ok
uranio si, nek prodju kvalifikacije za euro pa tek onda o novoj cemo poceti razmisljati.
mah sad ce i 1 maj sta se sikiras,ajmo i to planirati -.- jarane si ti puko mozda?
Nisam isplaniro nista za ovu Novu godinu ali za 2013 vec jesam,negdje sa drustom u sumicu se zastekati i sve ako prezivimo smak svijeta,gdje ces ti ?
brat sad dize temu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAH gdje cete za prvi maj 2012?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.