Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mis za laptop. Sarajevo

73 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.08.2011. u 16:34

Eh ovako trpim od juce da napravim 2. temu. Zanima me gdje se ima kupiti mis za laptop u Sarajevu,tacnije Ilidzi. Da li se to u plus computersu prodaje. Zanim me mis na USB ili bezicni. I koliko para kosta. Znaci nije za cs i te ku****e, nego mis da imam....
Ja sam uzeo u Mercatoru, Acme Pro MW04 Black, 42 km, pet godina garancije. Evo slika :
Decko, u KSC imas, ili u maloj aleji ili u MErcatoru ili pored one drzavne apoteke kad prodjes pored onog kafica imas vidjet ces prodaje se za komp miscini mi se Imtec , od 30-100 KM miseve
plus.ba
mediamarket.ba
imtec.ba
mobil media
imas i u vecim trznim centrima
Odes u plus, imtec, uniexpert ma koju god radnju i uzmes Genius X-scroll, nije skuplji od 8-9 KM a moze ti biti 2 godine bez problema.

Ili obicni logitech mis za 15 markica 
Jaranu mi 4 godine traje k'o nov je 
Stvarno je komplikovano naci USB Mis danas krenes od onih malo vecih trafika do knjizara pa preko prodavnica bijele tehnike do prodavnica sa racunarskom opremom cc al hajd ko da je bitno bitno je da se nesto mlati

Post dobio aplauz od Limmaa

Pa da si usao u bilo kakvu prodavnicu,market,trzni centar,pc shop ili slicno nasao bi ono sto ti odgovara ne vidim svrhu teme, nekome je mrsko prohodati i zaviriti u par coskova.

/trash

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.