Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno

AMX mod X

1.067 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.12.2006. u 19:02

znam da je ova tema vec 100 puta postavljena al et...ako moze neko da mi da link odakle da skinem i kako da ga aktiviram kad igram sa botovima...

bez glupih pitanja i spama...
http://gamers.ba/download.php?id=55

izvolton, samo instalirash, to je to.
Odes na opciju trazi ako si svjestan da je bila 100 puta bezveze postavljas milijardu tema
po 100 TRAZI TRAZI TRAZI !

Slicne teme:

Counter Strike AMX mod postavljanje
Skinuo sam neki AMX mod 1.7c ...Eh , sad ne kontam kako da ga stavim na server Nemojte mi govoriti koristi search ovo ono , trazio sam i nisam nasao sta mi treba ..Znaci , treba objasniti korak po korak kako to postaviti ...Bez spama i glupih pitanj...

Counter Strike AMX MOD X
Ev vako install sam amx mod i asd kako da postavim ono kad upisem /hp da mi se prikaze i kako se dodaje admin malo poblize da mi neko objasni i da mi da admin komande ono kako da pisem po ekranu i kako vote npr jeli neko glup itd...PLZ VAZNOO JE NEAM...

Counter Strike amx
izvinite sto stavljam temu hitno je skino sam sa g.ba amx mod warcraft dali mi neko moze reci kako da install pls help hitno je...

Counter Strike SUPERHERO MOD
installiro sam superhero mod i igram ga s botovima bezze da probam i l00d je ali imam prob kako mogu mjenjati koliko expova dobijem kad ubijem nekoga ili kako mogu davat expove. ...

Counter Strike pomoc oko AMX-a
Prije svega pozz svima i no spam,nek mi neko pomogneNedavno sam uspjesno instalirao AMX i sve radi savrseno kada udjem na cs.exe,pa odem NEWGAME,pa odem de_dust2,kreira i sve je uredu sa AMX.Ali kada pokrenem dedicated server,radi i tada AMX, ali me ...

Kanta Ljudi pomoc oko AMX-a
Prije svega pozz svima i no spam, nudim bodove onom ko mi pomogne.Nedavno sam uspjesno instalirao AMX i sve radi savrseno kada udjem na cs.exe,pa odem NEWGAME,pa odem de_dust2,kreira i sve je uredu sa AMX.Ali kada pokrenem dedicated server,radi i ta...

Zadnji edit: 27.12.06 u 19:21:02

tebe je sevap banovati , prvo sto znash da je bila tema a drugo što imas amx mod x u download sekcij gamers.ba , bez glupih pitanja i spama ti si i glup i spamas samim pitanjem gdje mozes skinuti amx mod x i vec sad mogu predvidjeti tvoju slijedecu temu , ide vako slicno

znam da je ova tema vec 100 puta postavljena al et . . . ako moze neko da mi kaze kako se instalira amx mod x jer ja sam preglup da koristim opciju TRAZI i neznam citati readme file koji je dosao uz amxmodx i koji objasnjava sve o amxmodxu itd.
Daesthanas je napisao/la:
tebe je sevap banovati , prvo sto znash da je bila tema a drugo što imas amx mod x u download sekcij gamers.ba , bez glupih pitanja i spama ti si i glup i spamas samim pitanjem gdje mozes skinuti amx mod x i vec sad mogu predvidjeti tvoju slijedecu temu , ide vako slicno

znam da je ova tema vec 100 puta postavljena al et . . . ako moze neko da mi kaze kako se instalira amx mod x jer ja sam preglup da koristim opciju TRAZI i neznam citati readme file koji je dosao uz amxmodx i koji objasnjava sve o amxmodxu itd.

haha tocno Daesthanas to mu je slijedeci korak
Daesthanas je napisao/la:

2000000 milijardita team postana u vezi amx'a.
Smuci mi se kad vidim temu AMX !
idK. je napisao/la:
Odes na opciju trazi ako si svjestan da je bila 100 puta bezveze postavljas milijardu tema

slažem se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.