Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

FreakerFTW

264 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.08.2011. u 15:46

Pozdrav narode.

- Naime, treba mi neki pack igrica za djevojcice do 5 godina.
- Tacnije treba mojoj rodici.
- Trazio sam na netu ali nisam mogao naci download sve se igraju online.
- Ko mi prvi napravi neki pack ovih igrica dobija bodove i nadam se aplauz od admina.
- Ako trebadne jos neka nagradica dogovoriti cemo se.
- Hvala.
- Aj vi dole spameri zaobidjite temu. Ne provaljujte se.
- Hvala svima. /Lock
Rješenje
Jarane odeš u net klub i dobiješ 200 igrica za 2KM , a ak želiš mogu ti upload  uzivaj

Post dobio aplauz od 4rm4n1

SEN1337 je napisao/la:
Jarane odeš u net klub i dobiješ 200 igrica za 2KM , a ak želiš mogu ti upload  uzivaj
Upload mi /nisam te dobro skontao to za net klub/
imam ti ja jednu igricu ali ne znam da li je za djevojcice upitanju je ken tacnije momak koji guzi barbike tacnije djevojke i sad one radaju djecu i tako to imaju svoju kucu mozes guzit 5 vise nemoze treba ali uglavnom igirca je predobra za djecu manjeg uzrasat nesto slicno simsu  :D

imam ti jos jednu za tako manju djecu igras se barbika tj je igrica isto preko kompa za djecu voda barbike misom nesto klikces i one idu mozes pisat imas djete ovo ono uglavnom za djecu
- Brate kupiš joj Nintendo i nek igra .

Na ovim današnjim igrama ništa pametno neće naučit,samo ubi zakolji !

Zato lagano nintendo,čaja,fotelja pokriješ se dekom i dzenet 
420 je napisao/la:
Upload mi /nisam te dobro skontao to za net klub/
eto poslao sam pa gdje ti bude brzina naj bolja skini  uziivaj !
Postoji igra Chicken Invaders (dva dijela), pa možeš to pronaći. Također, pogledaj malo one neke Disney igre kao npr. Tarzan, Disney's Magic Artist (ovo sam ja igrao kad sam mali bio, nešto kao crtaš i bojiš, šta ja znam. fina igra za djecu svakako), i slično.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Disney_video_games_by_genre

Evo, pa pogledaj ti malo naslove i istraži. Iako bih rekao da su ti dvije-tri igre sasvim dovoljne za malu djecu jer ti ionako savjetujem da dijete vodiš vani, a ne da sjedi za računarom 

Ako šta još treba istražit ću, samo mi trebaš reći. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.