Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolja provala :))

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.12.2006. u 16:07

Eh' ovako, svrha teme je da se malo nasmijemo

Najbolja provala bit' će nagrađena sa 100 bodova

Bitno je da su provale koje su se desile u stvarnom životu!

Znači bitno je ispričati neki smiješan događaj, Vas, vašeg prijatelja ili nekog slučajnog prolaznika itd...

Rok je od 27.12.2006. - 27.01.2007.
Bio je moj rodjendan i doslo je puno raje. Ja sam bio u sobi s 2 frenda i igrali smo se dok su ostali bili u dnevnom boravku i prva provala je bila kad mi je dosao striko kaze on sretan ti rodjendan a ja mu odgovaram HVALA TAKOĐER kao da je i njemu rodjendan i svi su pukli od smijeha jer sam se zaderao kad sam to govorio zapravo sma rekao vako "HVALA TAKOĐER I TEBI" a druga provala na tom istom rodjendanu ja bila doso mi rodjak koji mi bas slici i sjeo je okrenut ledjima od ulaznih vrata kad taman dolazi dobar frend i dirnu mog rodjaka za rame i kaze mu SRETAN RODJENDAN kiad je se rodjo okreno ovaj se postidio hahaha i svi su se poceli smijat a onda zove rodjak mene da mi je doso frend i sta je bilo ali kad sam vidio frenda prvo sto sam mu reko je bilo "ko si ti?" jer nisam ga vidio 2godine haha a on mi je bio THE BEST FREND. Et tako je proso moj najgori rodjenadan .
Malo sramotno ali sta cu
kad sam pogresio bus iz sarajeva sa escw'a mjesto za travnik ja sjeo za zenicu ? Sjedim ja u busu kaze frajer Gospodine mislite li izaci ,ja reko da nije ovaj za travnik kaje ne gospodine ovo je za zenicu ! ! !
Necu puno da pricam ovako: Dolazim kod tetka, kad tamo tetak sav sjeban, pitam ja sta ti je objasne meni tetka i tetak sta je bilo !
Rekli su da im je neko razbio sofersajbu od auta! Haj reko neko uzeo kamen i sa zadnjeg sprata, "muski spolni organ", kad su mi rekli da im je neko bacio hladan travnicki sir na sofersajbu i razbio je ja sam crko od sege! pa et tome sam se ja ismijo najvise!
krenuli ja i jaran da on prikljuci adsl a dotad nije znao nista o internetu i kako to funkcionise i prolazimo mi pored jednog internet centra i ja ga bezze pitam sto neodradis ovdje u ovom int centru adsl?on sav zacuden kaze meni hocu ocam veceras ja kontam zajebaje se.kada on navece kuca meni na vrata i daje onu kutiju za umrezavanje kompjutera kae haj m ti sada ovo namjesti da se konektujem na internet ja sad klepio u onom internet centru. lol za to sam mu se ismijo do suza lol
Evo, sve su se desile u razredu !! Proberi...

"SEX JE NAJBOLJI PERIOD DA GUZIS I NAJBOLJI PERIOD DA BUDES ZGUZEN" ( Kemal .. odmor )
"UKUS JE JEDNA VEOMA UKUSNA STVAR" ( Jasko .. odmor )
"NIJE BILO JUTARNJEG PROTEZANJA ( i pokaza rukom od uha do uha ) ( Adem .. cas latinskog )
"ISMIHANA JEL VI SAD SJEDITE?" ( Prof. Lat. Orhana .. na casu lat. )
"VRIJEME JE TOPLOTA" ( Samir .. vjeronauka)
"ALEA IACTA EST - KLEMPA JE OPALJENA" ( Kemo kad je prelazio preko ademovog uha)
" " ( Jasko kad ga prof. pitala da ponovi pitanje )
" AHHHHHH " ( Pokva kad ga prof. digla da odgovara )
"ONA NJENA SVESKA JE STARIJA OD ARISTOTELA" ( Mirza na casu lat)
"PER NOSPERA OD ASTRA" ( Samir cuo u nadrealistima i pitao za prevod )
"KEMO KEMSI KEMTUM" ( glagol u lat. jeziku.. prevod: prdnuti)
"NISAM JA ONI SU" ( Amel.. kad ga je behka ( nastavnica) pitala .. " Jesil normalan?" )
" TO VAM JE TAMO 35-TOG - 36-TOG JANUARA" ( Amel .. Kad je racunao kojeg datuma ce biti roditeljski )
"JA SAMO SPAVAM" ( Amel .. kad ga je behka pitala sto galamis? )
"STAVIO GLAVU NA CELO" ( Adem.. kad je govorio o Dini )
"REBRA" (Fatima... kad ju je Safeta pitala koje su kosti nogu? )
"SVI SMO MI ILIRI" (Profesor Tahir na casu.. )
"HOCEMOL STAVITI STOLOVE IZMEDJU?" ( Ja (Velid) pred kontrolni iz njemackog, htio reci ruksake. )
"KEMOOO, JEL TI TAJ CRTEZ SAMO NA JEDNO GLAVI ILI NA OBADVIJE?" ( Samir, kad je htjeo pitati Kemu dal mu je crtez na obje strane glave isti !??! )
"AZOT" ( Fatima kad je odgovarala hemiju, za simbol " O " je rekla azot ... )
"AHHH TO SU ONI IZ JEDNOG JAJETA" (kad je prof. Safeta pitala koja je razlika izmedju jednojajcani' i dvojajcanih blizanaca .. naravno Samirovo djelo)
"A JA TO JE RECELJ" (Adnan, kad je prof. Melisa pitala da objasni destilaciju na dobivanje rakije.. )
"CUJETEL VI OVO?" ( Prof. xxxx kad je odgovarao Samir, i nije znao odgovor pa samo sutio.. )
"BOGA VAM DRAGOG!?" ( Tobe Jarrabi ( ne znam kako se napise .. al se nesto tako citaa ) )
"A BIO MLAD" (Ademova izjava nakon sto je dobio keca (1) iz hemije)
"TANGE SU ROZE A I KONDOM JE ROZ" (Samirov pokusaj komponovanja za himnu .. jedan stih )
"UZ OVU PJESMU MI SE JEDE GRAH" ( Jasko kad je cuo jednu pjesmu na pijaci .. haha )
"KOLIKO SEKUNDI IMA JEDNA MINUTA, JEL 60?" (Jasko pitao Adema )
Log sa MSN-a.. jedan lik, glup ko neka stvar prica sa mojim prijateljem, i sad ovaj hoce da mu posalje sliku sa Display Picture na MSN-u..

DavA says:
aj posalji mi tu sliku

M!$L4W says:
koju

DavA says:
tu gdje si ti

M!$L4W says:
evo me kuci

Jos jedna .. profesor jedan u skoli .. objasnjava nam nesto na ploci i sada on pokazuje ono prstima itd.
I u jednom trenutku nam htio pokazati opet nesto i sad kucka prstom od plocu govori "To vam je .. to i to.." i par sekundi poslije otvara vrata, mislio da je netko kucao HAHAHAHA .. budala

Evo bit ce jos, samo da se sjetim ..

-----------

EEEEEEH, DA DA DA .. ISTINIT DOGADJAJ JOS JEDAN:

Predsjednik naseg razreda, streber, trebao profesorici izraziti sucut jer joj je netko umro(mama ili tata, neznam) ..
I on joj kaze: "Profesorice, u ime cijeloga razreda, ja bih vam cestitao sucut."

HAHAHAHAHA

----------

JOS JEDAN:

Na satu informatike u osnovnoj, mi ucimo kako slati mail.
I jedna djevojka bila za kompom koji kasnije nije radio, i kaze joj profesor ajde ti sjedi za neki drugi kompjuter pa na njemu salji emailove.

A ona ce na to:

al kako cu kad mi je mail adresa ostala na onom kompjuteru ?!
HHAHAHA

Zadnji edit: 27.12.06 u 16:25:37

Eh ovako...
Mi na ekskurziji u italiji hodamo Veneciom onim nekim trgom glavnim to ba puno ljudi kao da je koncert kad ovaj jedan debil PODRIGNU al bas ono, okrenuse se ljudi gledaju ja mu kazem pa konju seljacki sto podrignu svi nas sada gledaju KAZE ON MENI MA BOLI ME BRIGA NIKO ME NE RAZUMIJE!!!
Ja sam pao
Znao sam ih 600 al ew samo sam se jede sjtio.-

Bila subota i ja nawece prolazim pored moje osnowne skole.I zagledo se u kabinet informatike...
Nisam obracu paznju gdije hodam i puknem glawom od banderu ... . Reko izwinite gospođo ...
RuLf0rg je napisao/la:
Bio je moj rodjendan i doslo je puno raje. Ja sam bio u sobi s 2 frenda i igrali smo se dok su ostali bili u dnevnom boravku i prva provala je bila kad mi je dosao striko kaze on sretan ti rodjendan a ja mu odgovaram HVALA TAKOĐER kao da je i njemu rodjendan i svi su pukli od smijeha jer sam se zaderao kad sam to govorio zapravo sma rekao vako "HVALA TAKOĐER I TEBI" a druga provala na tom istom rodjendanu ja bila doso mi rodjak koji mi bas slici i sjeo je okrenut ledjima od ulaznih vrata kad taman dolazi dobar frend i dirnu mog rodjaka za rame i kaze mu SRETAN RODJENDAN kiad je se rodjo okreno ovaj se postidio hahaha i svi su se poceli smijat a onda zove rodjak mene da mi je doso frend i sta je bilo ali kad sam vidio frenda prvo sto sam mu reko je bilo "ko si ti?" jer nisam ga vidio 2godine haha a on mi je bio THE BEST FREND. Et tako je proso moj najgori rodjenadan .
Malo sramotno ali sta cu

Uh sav sam se preznojio dok nisam ovo procitao. Drug pocni koristiti znakove interpunkcije. to ti je ono, zarez, tacka, tacka zarez itd.
Ibrahim (Iz Trnova inace) na casu bosanskog odgovara lektiru:
Profesorice ja sam STIO da kazem da je ona bila hrabra, ...

Prof:
Ibrahime ti to sto si STIO govori u svom selu, a od mene ces dobit
1 (jedan).

Isto tako Ibrahima pita profesorica gdje je siljio olovku.
Kaze Ibrahim TUJ profesorice. Mi legli svi

Zadnji edit: 27.12.06 u 16:36:54

ad100 je napisao/la:
Ibrahim (Iz Trnova inace) na casu bosanskog odgovara lektiru:
Profesorice ja sam STIO da kazem da je ona bila hrabra, ...

Prof:
Ibrahime ti to sto si STIO govori u svom selu, a od mene ces dobit
1 (jedan).

Isto tako Ibrahima pita profesorica gdje je siljio olovku.
Kaze Ibrahim TUJ profesorice. Mi legli svi

Hajde da se smijeno da fol ne propadne..

Hahahahahahah !
neki lik rekao prof. meni su roditelji rekli da ja jedem ako zelim narasti, svi culi j ebem..

rekla prof. sad cemo nacrtati elektroskop, ova rekla imam ja bojice ...
Najjaci se denise cuj nasmijite mu se da mu fazon ne propadne HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zwer je napisao/la:
Znao sam ih 600 al ew samo sam se jede sjtio.-

Bila subota i ja nawece prolazim pored moje osnowne skole.I zagledo se u kabinet informatike...
Nisam obracu paznju gdije hodam i puknem glawom od banderu ... . Reko izwinite gospođo ...

hahaha jos samo da je istinito
lol
prijatelj:
Baba znas ti sta je klitoris.Znam to ti je ona cokoladica sto si je sad jeo (mislila na snicers)

SkYller je napisao/la:
hahaha jos samo da je istinito
lol

HHAHA nemoras da wjerujes a'l istina kunem se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.