Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mec(lA.P.l)

238 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.12.2006. u 11:26

Izvinjavam se znam da jetema bila X puta ali evo ponovo da je postavim posto ima novih klanova. Klan lA.Pl trazi neki drugi klan/ove da bi se organizirao mec, pa ako ima neki klan koji hoce, slobodno neka ovdje napise...hvala...
Ko bi igrao protiv napova ?

Skupite se, otidjite u Internet Centar, idite na LAN , add_bot ct , add_bot t, diff. = easy i zapocnite igru svojih snova...

Znate da pametujete na nas klan i prozivate neke od mojih igraca cheaterima, no evidence, sorry...

A.P = Azijske Pic.e ?

FU man
               Rellax je napisao/la:

da tocno taj naziv azijske pi*e..a ovaj ako si ti iz klana U.V sto je to jucer bilo, izaberete neki server na kojem cemo igrat i onda admin ude u kantere i nezna i nemoze vise uc u spectatorse wtf. pa vam malo par clanova koriste cheatove...a si vidio temu, sta mene boli k**ac za tebe...nemoj spamove ostavlja
               Rellax je napisao/la:
Ko bi igrao protiv napova ?

Skupite se, otidjite u Internet Centar, idite na LAN , add_bot ct , add_bot t, diff. = easy i zapocnite igru svojih snova...

Znate da pametujete na nas klan i prozivate neke od mojih igraca cheaterima, no evidence, sorry...

A.P = Azijske Pic.a ? OVO VOJOJ MAMI NA CELO NAPISI

FU man

e slusaj ti MANGLUPE jedan, sta ti pricas ja cu ti dokazati da vam je breaker sinoc koristio cheat dovedi njega na lan pa vidi kako igra veze lik nema a ti pasa idi igraj se klikera ispred zgrade pozz NE MOZES PROTIV NAS NISTA RECI, ne mozete naci normalnog admina, na serveru 40 min nesto lafo pravi ccc nigdje veze

"A.P = Azijske Pic.a ?"
OVO SVOJOJ MAMI NA CELO NAPISI
Sta se ovdje svadjate sta si uopce stavljao temu botu jedan n00bovski samo da bude vishe spamera imate msn pa se svadjate.CAO
               Denzel je napisao/la:
Sta se ovdje svadjate sta si uopce stavljao temu botu jedan n00bovski samo da bude vishe spamera imate msn pa se svadjate.CAO

izvini ali nisi procitao sve onda ovo je momak napisao a to je drugo sto je lik dosao i napisao neke stvari

Izvinjavam se znam da jetema bila X puta ali evo ponovo da je postavim posto ima novih klanova. Klan lA.Pl trazi neki drugi klan/ove da bi se organizirao mec, pa ako ima neki klan koji hoce, slobodno neka ovdje napise...hvala...
               idK. je napisao/la:
add me na msn...

pa da se dogovorimo za mec

aaaa...ne mogu te add na msn..neznam zas...de ti mene... [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.