Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mix+Music=Happy

344 pregleda · 10 odgovora · otvorena 26.12.2006. u 22:08

Nedavno je bila slicna tema (SLICNA), al nije to to.... Treba mi program za odvajanje muzike i glasa ... Znaci da dobijem cisto instrumental ....

Bez linka se ne javljajte

PS. Imam Virutal DJ Full verziju ( , nije trial) , i ako neko zna da se moze na njemu to uradit, da mi kaze kako ... hwala
kolko ja znam to se ne moze uradit!!

Post dobio šamar od abasi

SpinX je napisao/la:

Nek ti znas noope jedan moze li se ccccc Normala da se moze ali ja mislim da se ti programi ne daju na web sajtovima i tako to to su special programs...

SpinX je napisao/la:

Da imam admine ja te nebi samaro nego bi te nogom udaro u glavu... kskvih noooopvs ims ns ovom sajtu... (Sry z*** ovog bu....)

Aj nemojte ba bezze spammat, nego ako mi mozete pomoci, pomozite.... ako ne mozete: kliknete fino gore "Home" i trazite drugu temu ....

PS. Spinx <---- TUP TUP TUP TUP sve nogom u glavu ...

FragLike je napisao/la:
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=10639

E jbg .... nisam kucao u "Trazi" ovakav naziv: "odvajanje rijeci od glazbe" ..... nije mi ni naumpalo
opet neko je u fraglike-ovoj temi napisao da za to je potreban veoma veoma jak hardware ....

fol u izbacivanju glasa iz pjesme je u tome da izbaci tacno jednu frekvenciju

edit:

kako nista bushido spam = ban ili u najmanju ruku samar...
Virutal DJ ima tu opciju samo da ce cuje glas ili beat ali kad se ukljuci opcija za beat i snimis to i kad je preslusas naj vise se cuje bass a kad snimas samo glas nije tako cist bolje ti je skini beatove imas od ovih poznatih pjesama beatova koliko hoces i samo glas snimi iz neke pjesme i doradi ga u cool editu i onda mixaj beatove sa akapelom od neke pjesme ako ti nebude nesto jasno javi mi se na msn

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.