Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vracanje USB-a

159 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.08.2011. u 22:52

Pozdrav !
Uzeo sam danas usb od 8gb jer mi treba da prebacim fajl od 7.65gb . Ali tu je problem , kad sam ubacio kreten ocitava samo 7.52gb onih 500mb je komsiji dao . Eh jel to tako mora bit da tih malo mb falsa i to ?
A drugo pitanje je : Da li ce mi teta dole kad odem zamjeniti usb ovaj za 16gb koji je 35 km ? Znaci da odem , dam joj ovaj 10km i ona mi da taj od 16gb ? Sta mislite jel moze to tako , imam garanciju i sve to ?

Nemojte rec otidji pa vidi lakse je , necu da odem dole da se ofiram djaba . Hvala
Mozda imas nekih file-ova na njemu ivid pa izbrisi zna da dodje uz USB o proizvodjacu tamo nesta....

A to za dodavanje ma nece htjet 98%
Ovako, sve i jedan USB ili HDD ti nisu tacno npr : (500Gb)
ako imas garanciju odi i zamjeni , dace ti ;)
logično da očitava manje od 8 GB jer prostora koji je dozvoljen korisniku na korištenje stvarno i ima toliko , to je klasika
Ja mislim da ti usb ima zakljucane sihire. Bogami 3. kasika to pokazuje. Odnesi hodzi da ga on formatira na svom racunaru i zakolji kurban i podjeli!
probaj mijenjati format usb-a i vidi koji ce ti najmanje krasti memorije , znas ono FAT,NTFS,FAT32
MorgaN je napisao/la:
Ja mislim da ti usb ima zakljucane sihire. Bogami 3. kasika to pokazuje. Odnesi hodzi da ga on formatira na svom racunaru i zakolji kurban i podjeli!
Brate kralj si majke mi :)
MorgaN je napisao/la:
Slobodno mogu reci da sam proplako xD

@ topic
Logicno je ako imas garanciju da mozes vratiti/zamijeniti No sikiriki u vezi toga
odes dole dadnes taj i ponesi jos 15KM al nevjerujem da ce ti dat tako
Sve se može kad imaš račun u DP marketima mjenjaju hljeb ako imaš račun

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.