Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pokemon FireRed za GBA

101 pregled · 3 odgovora · otvorena 31.07.2011. u 23:20

Dobro Vece .

Kupio sam nintendo ds i uz njega sam dobio r4 karticu na koju mogu stavljat sve igrice za DS , al' evo ova mi se igra a ona je za gameboy advance , a nju nemogu stavit na r4 karticu jer je to slot 1 (DS slot) koji ne podrzava igre za slot 2 (gba slot ) .

Da ne duzim , da li iko od vas ima ovu igricu (fire red ili leaf green) , jer mi je stvarno potrebna , za cijenu cemo se dog. i ako je uredu da saljete pouzecem

Temu je odobrio vLex
Da imam ja Pokemon Fire Red jednom prekucan , dobio od tetke prije par mjeseci . Ali nije na prodaju ni majci rodjenoj :D
Zar je moguće fire red igrati na ndsu?

Mislim da ne, ali zašto ne igraš novije pokemone? Imaš dosta njih dobro urađenih i prerađenih za nds, tipa heart gold, soul silver, i onih malo prije njih...
MushRoom je napisao/la:
Zar je moguće fire red igrati na ndsu?

Mislim da ne, ali zašto ne igraš novije pokemone? Imaš dosta njih dobro urađenih i prerađenih za nds, tipa heart gold, soul silver, i onih malo prije njih...
naravno da su bolje , i sve sam ih prekuco , diamond pearl platinium , heartgold soulsilver , cak sam kreno igrat pokemon black al mi je na japanskom :S , moze se igrat ako imas disketu ili ez-flash 3 u 1 expanziju za r4 karticu (koju ja imam).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.