Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs 1.6 server

194 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.07.2011. u 23:06

ne znam ni koliko je o "dozvoljeno" ali uzasno nervira bar mene... ja se ispsujem svakom kad udem na neki server i vidim poslije da mi je ostao njihov gamemenu

Evo sam nasao pa sam ti c/p sa jedne stranice ovo nije automatski veci igrac mora upisat /add il nesto da dobije taj gamemenu :
DOWNLOAD:
http://www.megaupload.com/?d=XG32AOHW

Instalacija:

-Raspakujete plugin.

Plugin dodajete na sledeci nacin:
cstrike -> addons -> amxmodx -> plugins (dodate plugin .amxx)
Ime plugina dodate:
cstrike -> addons -> amxmodx -> configs -> plugins.ini

gamemenu.txt u njemu upisujete Ime i IP Servera.

Kod:
?"GameMenu" { "11" { "label" "IME_SERVERA" "command" "engine Connect IP_SERVERA" "notsingle" "1" } "14" { "label" "Nastavi Igru" "command" "ResumeGame" "OnlyInGame" "1" } "15" { "label" "Iskljuci se" "command" "Disconnect" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "16" { "label" "Lista Igraca" "command" "OpenPlayerListDialog" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "9" { "label" "" "command" "" } "19" { "label" "Novi LAN" "command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog" } "20" { "label" "Online Serveri" "command" "OpenServerBrowser" } "22" { "label" "Opcije" "command" "OpenOptionsDialog" } "23" { "label" "Izadji" "command" "Quit" } }
Znaci treba zatvorom kazniti to ubacivanje u gamemenu,na koji god server udjes odmah ti stavi to u gamemenu,fuuuuuj
je napisao/la:
Ako to uradiš na kgb hostingu turšija će ti suspendovati server. Možeš jedino ubaciti to na server ali ne da automatski stavlja gamemenu nego staviš u advertisments.ini ovako

!g Ukoliko zelite dodati nas server u Game Menu , say:!t/add
@add~!g

Toliko o ovome
moze se stavit
procitaj pravila na kgb forumu ,
novo pravilo je da je od slow hacka dozvoljeno gamemenu (al samo da doda server a da se ne mjenja da kad upres na new game i find server da prebaciva na tvoj , dozvoljeno je znaci samo da se tvoj server stavi vise new game automacki)
dozvoljeni su banneri kad se ulazi na server al u normalnoj velicini
i dozvoljeni su dinamicki banovi (vazda i bili dozvoljeni)
moze li mi neko sve detaljno obajsniti kako da to sve uradim jer sam pokusavao restartujem server odem na server kucam add nece
LiTLLe_Sm0kE je napisao/la:
moze li mi neko sve detaljno obajsniti kako da to sve uradim jer sam pokusavao restartujem server odem na server kucam add nece
ovo sto sam ti ja gore je sasvim jasno,jedino ako ima neka greska u kodu onom il nesto al nisam ga ja pravio pa ne znam...
uglavnom ako ti je kgb oni bi trebali imat one tikete,ne znam ne pratim to vise uglavnom otvoris tiket i napises sta ti treba,kazes "Molim vas mozete li mi dodati taj i taj plugin,zelim to i to" oni ce ti to uraditi i neces imati problema,ako ih i bude opet im kazes da ti nesto nije uredu i eto
Mission je napisao/la:
ovo sto sam ti ja gore je sasvim jasno,jedino ako ima neka greska u kodu onom il nesto al nisam ga ja pravio pa ne znam...
uglavnom ako ti je kgb oni bi trebali imat one tikete,ne znam ne pratim to vise uglavnom otvoris tiket i napises sta ti treba,kazes "Molim vas mozete li mi dodati taj i taj plugin,zelim to i to" oni ce ti to uraditi i neces imati problema,ako ih i bude opet im kazes da ti nesto nije uredu i eto
te plugine kgb nikom nece ubacit , tako pise na kgb forumu ....
to sam mora uradit
a plugini su dozvoljeni
je napisao/la:
te plugine kgb nikom nece ubacit , tako pise na kgb forumu ....
to sam mora uradit
a plugini su dozvoljeni
aha pa eto rekao sam da nisam u toku bas mada ne znam zasto to nece da ubacuju... uglavnom nije mu problem ni da sam sebi ubaci il da da nekom kome vjeruje podatke gpanela da mu to rijesi,mada i to sumnjam da nesto pomaze punjenju servera,kome se svidja dodace ip u favorites i ulazit normalno a kome ne,dzaba da sto puta stoji u gamemenu
Mission je napisao/la:
aha pa eto rekao sam da nisam u toku bas mada ne znam zasto to nece da ubacuju... uglavnom nije mu problem ni da sam sebi ubaci il da da nekom kome vjeruje podatke gpanela da mu to rijesi,mada i to sumnjam da nesto pomaze punjenju servera,kome se svidja dodace ip u favorites i ulazit normalno a kome ne,dzaba da sto puta stoji u gamemenu
http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?33398-Obavestenje-slowhacking
je napisao/la:
Ako to uradiš na kgb hostingu turšija će ti suspendovati server. Možeš jedino ubaciti to na server ali ne da automatski stavlja gamemenu nego staviš u advertisments.ini ovako

!g Ukoliko zelite dodati nas server u Game Menu , say:!t/add
@add~!g

Toliko o ovome :D
treba li ikakav plugin za to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.