Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

uvećati sliku

134 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.07.2011. u 12:35

vozdrica

1. molba tko bi mi mogao uvećati fotku dimenzija
W: 1000 X H: 1600 da bude što bolji kvalitet ako je moguće

mnogo hvala pozz
Imam pitanje vezano za ovo uvecavanje slika: moje misljenje je da ih je ne moguce uvecati bez da se izgubi na kvaliteti slike...medjutim poznajem jednog prijatelja koji radi u avazu ,novinar je i normalno ti ljudi posjeduju svu tu opremu ,programe i ostalo ..ii kaze da je moguce uvecati sliku bez da se gubi kvalitet ...pa zna li neko malo vise informacija o tome ?
synL je napisao/la:
Imam pitanje vezano za ovo uvecavanje slika: moje misljenje je da ih je ne moguce uvecati bez da se izgubi na kvaliteti slike...medjutim poznajem jednog prijatelja koji radi u avazu ,novinar je i normalno ti ljudi posjeduju svu tu opremu ,programe i ostalo ..ii kaze da je moguce uvecati sliku bez da se gubi kvalitet ...pa zna li neko malo vise informacija o tome ?
Po mom misljenju ne može, jer je logično da slika mora izgubiti na kvalitetu ako je 'razvučeš'. Nego mislim da oni nakon povećavanja sliku malo obrade tako da se gubitak kvaliteta manje primijeti
Nadam se da je ovo to sto si trazio

Post dobio aplauz od Wertu

Elix1 je napisao/la:
Nadam se da je ovo to sto si trazio
Ja mislim da nije to htio.
Kaze 'uvecati fotku, ali da ostane sto bolji kvalitet', mislim da je htio povecati rezoluciju. Hajd valjda on zna sta je htio
karaBATAK je napisao/la:
Ja mislim da nije to htio.
Kaze 'uvecati fotku, ali da ostane sto bolji kvalitet', mislim da je htio povecati rezoluciju. Hajd valjda on zna sta je htio :P
ma ja sam uradio kako sam shvatio da zeli
Elix1 je napisao/la:
ma ja sam uradio kako sam shvatio da zeli
thx ok-je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.