Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mobitel preporuka

204 pregleda · 14 odgovora · otvorena 30.07.2011. u 09:27

e ovako,hocu da kupim mobitel,pa me znima vase misljenje oko par modela izmedju kojih se dvoumim....

-Samsung s7230 wawe
-Samsung Galaxy mini s5570
-Samsung i900 Omnia 8Gb
-Nokia c-5 03
-Sony Ericsson Xperia X8
-LG KM900 arena
-LG Optimus ME P350
-LG GD 880

molim vas nemojte mi davat neke druge prijedloge,zanimaju me konkretno ovi modeli....Odnosno zanima me njihova brzina,kamera,izdrzljivost...(posto su svi touch)
ja ti preporucujem Sony Ericsson Xperia X8 kamera 3.15 MP 128 interne memorije ali moze podrzati i do 30 GB memor. kartice sto se izdrzljivosti tice ja sam ga prije imao i slucajno sam polio kolu po njemu i nije mu nista bilo pa mi je jednom ispao sa 5 m visine i nista mu znaci dobar je telefon ja ti ga preporucujem

Post dobio aplauz od aTiLa

BL00D je napisao/la:
ja ti preporucujem Sony Ericsson Xperia X8 kamera 3.15 MP 128 interne memorije ali moze podrzati i do 30 GB memor. kartice sto se izdrzljivosti tice ja sam ga prije imao i slucajno sam polio kolu po njemu i nije mu nista bilo pa mi je jednom ispao sa 5 m visine i nista mu znaci dobar je telefon ja ti ga preporucujem
kakva je brzina displeja,znal zastopat kad se preoptereti slikama kao cookie ili
Nokia je Nokia .

Post dobio šamar od aTiLa

SkHero4 je napisao/la:
kakva je brzina displeja,znal zastopat kad se preoptereti slikama kao cookie ili
meni nikad nije zastopao a imao sam memor karticu od 16 GB koja je bila puna do max i nije ni sekunde zastopao sve normalno bilo a brzina mu je vise nego dobra pravo je brz
LG Optimus ME P350 ili xperia x8
samo radi android sustava.
Imam samsung omniu 16 gb , instaliran windows mobile prezadovoljan sam.
Drug, imao sam omniu i sa pravom kazem da je sranje. Znaci touch nikakav, kamera 5MPX al je i ona nikakva, znaci sve u svemu, telefon je cista nula. Sto se tice tih ostalih, nisam ih nikada imao na duze vrijeme, tako da o izdrzljivosti ne mogu nista reci.

Samo cu ti jedno reci: kupi iPhone !

Post dobio aplauz od aTiLa

R0x0r je napisao/la:
Drug, imao sam omniu i sa pravom kazem da je sranje. Znaci touch nikakav, kamera 5MPX al je i ona nikakva, znaci sve u svemu, telefon je cista nula. Sto se tice tih ostalih, nisam ih nikada imao na duze vrijeme, tako da o izdrzljivosti ne mogu nista reci.

Samo cu ti jedno reci: kupi iPhone !
a ja sam rekao da mi ne dajete druge prijedloge osim navedenih
Ja sam imao od navedenig LG Arenu i Xperiu. Obadva su prejaka mobitela, ali sam bio vise za LG Arenu. Imala je 5MP kameru, 8GB memorije, prelijep dizajn, EXTRA touch i naravno Wi-Fi. Ja sam iz svoje sobe komsiji znao ukrast net, koji je 10-15 odaljen od mene. Tako da stvarno ti preporucujem LG Arenu, ali ne bih se ni pokajao kad bi uzeo Xperiu.
Sony Ericsson Xperia X8 ti preporucujem jer je brz , izdrzljiv i tesko ce se desiti da zastopa ima ga moj drug i extra je mob 
Nokia C5 03

Imao sam svakakvih LG telefona, nista ne valja meni, tako da ti ovu Nokiu preporucujem.. 
pusti tog gore sta prica, imam omniu i znaci prejak je mobitel, ko 3310 baci ga s 12 sprata nece mu nista bit  sve mozes ko da je kompjuter, al je mobitel za malo pametnije ljude 

kamera je dobra, al su bolje nokia-ine kamere ...
brzina - odlicna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.