Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DJ Hero 2 - Pitanje

111 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.07.2011. u 16:50

pozdrav Gameri :)

Danas nesto razmisljam da kupim DJ Hero 2 i zainteresova me, da li se moze igrati na dzojistiku. Prosle godine sam kupio Guitar Hero 5 i nisam mogao igrati, sad ne znam jel to do mene il je mozda bio neki BUG na igrici ili...
Pitam iz razloga, da mi se ne desi da kupim DJ Hero i da ne budem mogao igrati na dzojistiku, i da ponovo bacim pare...

Nek odgovore oni koji su imali iskustva sa "ovim tipom" igrica !
Ne moze . Igrica je napravljena bas za toga i uz nju se dobije ta opremica DJ ta fazona ili gitara sta vec kupujes ..
A jel moze bar Guitar Hero bilo koji dio ?

Igrao sam Guitar Hero(ne znam koji dio) na ps2 na dzojistiku i bas je prejako bilo. I onda kupim Guitar Hero 5 za Xbox i sje*em se..
neXs je napisao/la:
A jel moze bar Guitar Hero bilo koji dio ?

Igrao sam Guitar Hero(ne znam koji dio) na ps2 na dzojistiku i bas je prejako bilo. I onda kupim Guitar Hero 5 za Xbox i sje*em se..
ne mozes ni jednu igricu tog tipa igrat na contolleru. microsoft je to brate nema nista fusherit.
NuteLLa je napisao/la:
ne mozes ni jednu igricu tog tipa igrat na contolleru. microsoft je to brate nema nista fusherit.
Na ps2 moglo :(
neXs je napisao/la:
Na ps2 moglo
Na ps2 moze, na PC moze i na controller i na tastatura, ali jbg, kad je Microsoft u pitanju...
KRY1337 je napisao/la:
Na ps2 moze, na PC moze i na controller i na tastatura, ali jbg, kad je Microsoft u pitanju...
upravo radi tog ja volim Microsoft :)

@ tema
btw mogao bih ti ja prodat xbox mixetu sa Dj hero 1 i Dj hero 2 ako si zainteresovan?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.