Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kako izbrisati

119 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.07.2011. u 15:14

Pozz.vi meni mozete reci da sam ja glup ja i jesam glup kad mi se ovo desi al sta cete...
Uglavnom,ja sinoc s torenta skinuo win7 ultimate i konto reinstalirati,sad isto imam win7 i reko da obrisem ovo sad da instaliram novo.
I ja sam to instalirao al kad ulazim na komp imam opciju da biram jedno ispod drugog : WINDOWS 7 i WINDOWS 7
i jedno je taj novi koji sam sinoc install a drugo ovaj stari koji sam htio obrisat.
Na ovom novom mi ne radi internet,jezik je nizozemski a na ovom starom mi neke stvari ne rade i sl.
Uglavnom momci,kako izbrisati tu 1 particiju,sta je to vec,taj jedan windows 7 da mi ostane samo 1 na kojem ce sve bit ok: na kojem ce radit internet,na kojem ce bit engleski il neki normalan jezik itd.. ?
Molim za pomoc sto prije
Moraces preko BiOSA izbrisati tu jednu particiju, pa tek tada inst novi
insejn je napisao/la:
kako mislis inst novi ? ja vec imam 2,ako izbrisem 1 ostace mi valjda 1 sto i hocu
insejn je napisao/la:
Upravo tako.

Post dobio šamar od 4rm4n1

Mission je napisao/la:
kako mislis inst novi ? ja vec imam 2,ako izbrisem 1 ostace mi valjda 1 sto i hocu
Pa to sam mislio ♥
insejn je napisao/la:
Pa to sam mislio ♥
aha aha ma ovo posto si napisao "pa tek onda inst. novi" nije mi bilo jasno,kontam sta cu sad ako izbrisem 1 ostace mi drugi i sto cu instalirat opet novi :)
javim ti se preko pp da ne pisemo ovdje
Nemoj ti više ništa dirati pls. Pratim teme i šta god da uradiš, pogrešno uradiš. Nije mi jasno kako možeš raditi neke stvari o kojima pojma nemaš. Ovo je dobronamjerna kritika. Nađi nekog prijatelja/rođaka da ti ovo sve uradi i dobro objasni.

Dalje, potrebna ti je normalna instalacija windows 7, a ne divlja. Pod normalnim smatram mogučnost biranja jezika. Nakon toga moraš formatirati HDD, ili particiju na kojoj se nalaze oba sistema (ili još gore jedan sistem na jednoj particiji, a drugi sistem na drugoj particiji).

Ako ti šta nije jasno, javi se na PM (krupnije stvari ti se moraju lično objasniti).

kanta.

Post dobio aplauz od 4rm4n1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.