Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dom za malog psica

493 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.07.2011. u 12:05

Dobro jutro,
Jucer moj drug i ja smo naletili na malenog psica, prekrasnu zenku, staru svega cca mjesec dana. Njeno stanje nas je dirnulo, bila je sama, bez ikog, gladna i odbacena od svih.
Mi smo je uzeli i ona je sad kod druga u kuci, nas 2 nismo u mogucnosti da je drzimo kod sebe, on ima jednog cuku, a ja zivim u stanu.
Dali smo joj tabletu protiv glista i buha, sad ako ima neko da bi udomio ovo malo stvorenje bilo bi jako fino.

direktan link slike

Tema nek ostane bar danas u zanimljivim. Poz
Gdje je reLo kad nam treba :(
Kako je sam kjute, da barem imam kuću odma bi ga udomio .

Nadam se da će pronaći svoj dom. 
Da je bogdo više ljudi kao vi , danas ne bih Bosna bila ono što jest ...

Ja već imam 1 , tako da , nadam se da će pronaći dom ...
Jadna mala životinja, udomio bih je da imam uslove, bogami. Lijepo od vas što ste se pobrinuli za ovo nevino stvorenje, respekt veliki od mene. Da je više obazrivih ljudi. Iskreno se nadam da će se neko pobrinuti za ovog slatkog psića.:(
Posalji ga meni autobusom? Globtour linijom?! Vec uzgajam zlatne retrivere,ima mjesta i za njega, a uvijek ga se moze poklonit nekome!
kod mene u mahali ovakvih ima desetak... ne brinite se vi, snadju se oni uvijek haha :D al eto, lijep gest od vas sto ste pobrinuli za nju :D
KilluminAti je napisao/la:
Posalji ga meni autobusom? Globtour linijom?! Vec uzgajam zlatne retrivere,ima mjesta i za njega, a uvijek ga se moze poklonit nekome!
To care, ako se ne javi niko iz Sarajeva, jbg, saljemo ga tebi.. Pricekat cemo jos malo
100kast1 molim te ne daji ga nekome ne povjerenog ko ce to uraditi samo zbog aplauza il tak'o nešta pa ga odbaciti, fino vidi ko hoće da ga uzme i da ga pazi, sretno i prijatno!
Svaka Vam cast na tom djelu !
RESPECT !
Volio bi da u BiH postoji jos ljudi kao sto ste vas dvojica..
Nadam se da ce otic u prave ruke .
Svaka cast za ovo, malo je ovakvih ljudi kao vi da se bore za zivotinju.
Koliko tako po gradovima hodaju psi koji su napusteni ili jednostavno od vijeka tako zive, umjesto da naprave domove ili sta vec za pse lutalice. .Msm vec ih ima ali veoma malo i toga i ljudi koji se brinu za pse !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.