Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolje horror igre

318 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.07.2011. u 01:56

Koje su po vama najbolje horror igre ikada napravljene? Najstrašnije, sa najboljom pričom? Evo, ovde možemo malo i prodiskutirati o njima.

Uglavnom, definitivno najbolja horror igra koju sam igrao je Call of Cthulhu : Dark Corners of the Earth.

Uglavnom, u igri ste u ulozi istražitelja koji treba istražiti neke paranormalne aktivnosti u nekom gradu, kao i nestanak nekih određenih ljudi. Spletom okolnosti saznajete da se grad pretvorio u kult boga Cthulhua, na kraju se borite sa njim etc. etc. Uglavnom, tko nije probao, a voli horror igre, obavezno probati.

Vaš red :D
Silent Hill The Rooms i Saw možda.
Im empty - znaci u prvih 15 minuta kad onaj bolesnik izleti kroz ona vrata , toliko sam se prepo te scene drama

mozda i Doom XD
Half Life scena u ventilaciji, dovoljno strašno da mi ostavi traume za čitav život i Silent Hill 2.
amnesia: the dark descent

Hvala cao
"Best horror games are zombie games"

Land of the Dead
Resident Evil
Day of the Zombie

pa vi pricajte sta hocete i kako hocete 8-)
Resident Evil ( old school )
Nikad nisam igrao nešto posebno horror igrice, nekad davno igrao Sillent Hill, Resident Evil, evo sad igram F.E.A.R 3, i ne mogu reći da je loša igrica. Jest da je sjeb, moraš igrati i prva dva dijela da bi skontao o čemu se sve radi, al' sve u svemu igrica nije loša.
Resident Evil 4...igrao sam je prije 3-4 godine Bio sam malo manji,pa sam se na svaku scenu prepao xD I tako igrao,igrao i jednog dana mi je otac slomi i rece da vise ne smijem uzimat igre tog tipa hahha ali igra je zakon(igrao sam je kasnije opet i prekucao.)

Dobre horror igrice su jos : Sillent Hill,Saw,Fear(njega sam malo igrao i prepade me jedan iza ugla i izbrisao...morat cu na odjel za bolesti srca ici zbog nje )
Najstrasnije horror igre su mi definitivno : penumbra ,amnesia dark sector .
Radi se o igrama koje su bas strasne ako se igraju po noci i jso sa slusalicama .Kad te pocne ganjat ,umires od straha gdje ces ,sta ces .Sjecam se scene u penumbri kad me ganjao nekakav vanzemaljac ,nikad nista strasnije nisam dozivio .Ovakav tip horora kao sto je penumbra i amnesia su najgori .
F.E.A.R 1-3 su isto horrori od kojih ne spavas xD al vise ide na pucacinu ,dok je Resident evil samo pucacina u kojima su zrtve zombiji i ponekad cudovista koji nema previse elemenata horora ( tipa da te strah da ne smjes igrat po noci ,kao pojedine ) .
Silent hill je horror sa najboljom pricom i ima nostalgiju koju ostali horori nemaju .
Eh ima jedna browser igra " hotel 626 " .Svi koji nisu probali preporucujem ,necete se pokajati .Igra se moze igrati samo po mraku ,tako je stavljeno .Ja sam dosao do pola i nisam smio vise
Zaboravio sam reci isto tako Dead space 1 i 2 predobri horori :)
F.E.A.R trilogija
Condemned (1 i 2)
Dead Space (1 i 2) - ovu ti od srca preporučujem!!!
Silent Hill serijal
Dead Space : 1 - 2

Inače, nisam ljubitelj horora, al' ovaj me je pozitivno serijal iznenadio, te sam ga s' užitkom prekucao.
Resident Evil 2 za PSX i F.E.A.R za PC
Resident Evil 1,2,3. 4 i 5 uopste nisu strasni -.-
Sillent Hill svi dijelovi.
Cold fear.
Fear

RE3:Nemesis ♥
Manhunt 1 i 2. Ne znam šta tu treba posebno naglašavati osim što je igra zabranjena u potpunosti. Do neki dan je Manhunt 2 bio dostupan na nekom internet servisu (samo za punoljetne), al' sad je i to ukinuto i rekli su da će svaki pokušaj ili prodaja igre biti kažnjena.
Poslije nje dolaze sigurno F.E.A.R. (svi dijelovi, 3. je malo slabiji po pitanju gameplay-a), Silent Hill i stariji dijelovi Resident Evil-a. Ovi novi su prenabacani i pretrpani raznoraznim glupostima.

I također ima jedna igra koji sam davno igr'o, a to je Cold Fear. Radnja se na početku odvija na nekom brodu, zadatak je spasiti neke nestale operativce čini mi se (nisam je mnogo igrao). Al' je napeta igra do bola. U dijelovima gdje misliš da će nešto iskočit ustvari nema ništa, a kad se najmanje nadaš, nešto izleti na tebe.
1. Saw

2. Resident Evil

Ako ćemo realno, najbolje i najstrašnije horror igre potiču iz Silent Hill serijala. Jednostavno, barem po mom skromnom mišljenju, ovo je najsavršeniji serijala horro igrica. Mada, ima tu još dobrih eksponata koji sigurno i dalje plijene pažnju gamera.
1] Apsolutno Mahnunt 1 i 2
2] Silent Hill
3] I browser igra Hotel 626 (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.