Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Najbolji Devil May Cry serijal.

185 pregleda · 16 odgovora · otvorena 22.07.2011. u 00:55

Dobro večer.

U zadnjih par dana naložen sam na Devil May Cry. Trenutno igram Devil May Cry 3 Special Edition i stvarno neam riječi, Dante se ponaša je****i ( da oprostite na izrazu ), uživm u Gunslinger style-u, gameplay ono vrh teško će mi dojaditi, grafika je bila jedna od jačih u ono vrijeme, story da ne pričam nemam riječi Capcom sve pokosio s ovom igrom. Prije sam igrao Devil May Cry 4 i jednostavno to je meni najjača igra poslije Splinter Cell Conviction. Nero i njegov Devil Bringer i njegova frizura dovode do ludila. Baš radi Nere, Devil May Cry 4 je moj omiljeni DMC, svi gotive Dante-a al opet meni Nero draži ne znam što. DMC 1 i DMC 2 nisam igrao, to ću igrat kada izađe DMC 5 jer po priči igre tu sve počinje jer glavni lik je Dante u mladim danima. Sada koji je vama najbolji DMC i da objasnite zašto, samo nemojte molim vas pisati postove s 20 slova.

Eto, da malo popričamo ono znate...
Po meni je DMC 3 najbolji upravo zbog toga sto si ti opisao znaci uradjen je perfekcija, dante ima neki prejeben izgled, kako vadi gunove i kako cepa ljude katanom nije normalno samo da dodam davno sam igrao i najvise mi se svidela ona misija kad ona zmija ili kakvo je ono cudoviste izlazi iz one kanalizacije

Fina tema.
Prekucao sam samo DMC4, a počeo samo DMC3 i nisam mogao igrati na dzojstiku zbog sjebanih kontrola i odustao sam poslije 3-4 misije. Igrica je prejaka, sa još jačim animeom koji nažalost ima samo 12 epizoda. Nero je samo wannabe Dante i Dante ga može ownati zatvorenih očiju, žao mi je

EDIT:

vlex rekao je lik 20 slova barem, ošamari se!

2:
vidi pica editovala
VLEX:

Kreator igre God of War je priznao da nikad neće biti u stanju da napravi nešto kao Devil May Cry. Mislim kad pogledaš neke te detalje i u koje je vrijeme igra pravljena skontaš da je najbliža savršenstvu. Da ima misija kad izađe ona Stonoga grmaljska prepilo sam je. BTW nije Katana nego Rebilion.

RISK:

Ma znam, Nero je obični balavac za Dante al ipak bližu mom srcu.
Ja bio seb skinuo DMC 3 i na kraju fail : bila ruska verzija.
Na igru sam se bio pravo naložio ali eto morao izbrisati zbog ruske verzije -.-, valjda ću u skorijoj budućnosti opet zaigrat možda i DMC 4 ! (:
r0se je napisao/la:
Ja bio seb skinuo DMC 3 i na kraju fail : bila ruska verzija.
Na igru sam se bio pravo naložio ali eto morao izbrisati zbog ruske verzije -.-, valjda ću u skorijoj budućnosti opet zaigrat možda i DMC 4 ! (:
Ako želiš pošaljem ti link na PM i za DMC 3 i DMC 4 oba rade provjereno.
"Nero i njegov Devil Bringer i njegova frizura dovode do ludila"

Da nisi homić?

Just kidding.

Igrao DMC4 i ne sviđa mi se... Mrzim japansku umjesnost, prenaglašene oči, kosu, povećano oružje i slično...
Biggie_PK je napisao/la:
"Nero i njegov Devil Bringer i njegova frizura dovode do ludila"

Da nisi homić?

Just kidding.

Igrao DMC4 i ne sviđa mi se... Mrzim japansku umjesnost, prenaglašene oči, kosu, povećano oružje i slično...
No Homo.

Al realno ima najjakiju frizuru. Meni jedino ide na živce ti likovi u igri, mogli su barem jednog čovjka stavit da se boriš protiv njega, i ne ide mi u glavu kako su mogli doći do onih silnih evil likova ? Koliko su bili nadrogirani da ono sve izmisle...
Ebu_ je napisao/la:
No Homo.

Al realno ima najjakiju frizuru. Meni jedino ide na živce ti likovi u igri, mogli su barem jednog čovjka stavit da se boriš protiv njega, i ne ide mi u glavu kako su mogli doći do onih silnih evil likova ? Koliko su bili nadrogirani da ono sve izmisle...
Pa realno brate likovi su napravljeni kao "perfektna" verzija svakodnevnog čovjeka... Kad si ti vidio anime protagonistu koji je ćelav, star, ruzan ittd...

Bicu realan i reći da je jedina stvar koja mi smeta prekomjerno stvaranje neprijatelja (npr. kad prolazim više puta kroz istu mapu) i previše istih mapa koje se ponavljaju...

Također kontrolisanje lika na tastaturi je jednako pravilnom pogađanju kuće u kojoj živiš poslije duge noći u kafiću...
Biggie_PK je napisao/la:
Pa realno brate likovi su napravljeni kao "perfektna" verzija svakodnevnog čovjeka... Kad si ti vidio anime protagonistu koji je ćelav, star, ruzan ittd...

Bicu realan i reći da je jedina stvar koja mi smeta prekomjerno stvaranje neprijatelja (npr. kad prolazim više puta kroz istu mapu) i previše istih mapa koje se ponavljaju...

Također kontrolisanje lika na tastaturi je jednako pravilnom pogađanju kuće u kojoj živiš poslije duge noći u kafiću...
Al opet kad gledamo realno, svi igraju i vole igru baš radi Dante-a. Njegove šale, način pričanja pa kad ono movie bude radi ne moguće, bahato ponašanje, frizurao i ostalo. Sad ne znam kakav će biti novi DMC jer je Dante skroz mlad pa možda fanova manje bude i zarade.

A to što se tiče mapa, to je jedini minus previše kružiš, protivnici Bogalji nakvi ni jedan normalan al opet orginalni.
Ebu_ je napisao/la:
Al opet kad gledamo realno, svi igraju i vole igru baš radi Dante-a. Njegove šale, način pričanja pa kad ono movie bude radi ne moguće, bahato ponašanje, frizurao i ostalo. Sad ne znam kakav će biti novi DMC jer je Dante skroz mlad pa možda fanova manje bude i zarade.

A to što se tiče mapa, to je jedini minus previše kružiš, protivnici Bogalji nakvi ni jedan normalan al opet orginalni.
Jao sto se mape tice i ja sam poludio na jednoj mapi kao neka stara ulica vrteo se oko 20 minuta dok nisam skontao da valjda treba da skocim na neki balkon i da nastavim na drugu stranu, poludio sam, ta misija je blizu misije gde se boris protiv troglavog psa u nekoj ledenoj pecini koliko se secam, davno sam igrao lol
vLexinho je napisao/la:
Jao sto se mape tice i ja sam poludio na jednoj mapi kao neka stara ulica vrteo se oko 20 minuta dok nisam skontao da valjda treba da skocim na neki balkon i da nastavim na drugu stranu, poludio sam, ta misija je blizu misije gde se boris protiv troglavog psa u nekoj ledenoj pecini koliko se secam, davno sam igrao lol
Hohoho vLex pr0 gamer.

To je sami početak, kad si tu imao problema šta je bilo kasnije, da mi je samo znat koliko si Bogaro ? I da troglavo pašče, kada ga ubiješ dobiješ nučake napravljeno od njegovih kostiju, najlošije oružije u igri.
Presao DMC 3 davno,znaci prejaka igra :) grafika ubija,capcom svaka cast :) ♥ dante
vLexinho je napisao/la:
Lol vlexe , tu sam stucko na Ps2 , nisam znao to pronaci lol...

Inace , DMC4 mi je prejak , al dante je dante.

U DMC5 lik je shit.Sta vise reci , jebiga dante je to XD
Devil May Cry 3 je najjakiji.
DMC4 je isto tako dobar i dobra im je ideja bila da ubace i Neru pored Dantea, al' opet je nekako DMC3 jači. To je igra koja strašno može da iznervira čovjeka. Moraš krhat po tastaturi 20 minuta bez prestanka da bi ubio nekog "bossa".
DMC5 čekam da izađe, al' koliko sam uspio pročitati na Internetu izaći će samo za PS3 i Xbox. :S
U ovom dijeli jesu malo zasrali izgleda lika, al' to meni nije ni bitno. Ako on ima i dalje onako dobre poteze, ako je i dalje lud kao prije onda se nema šta tu raspravljati. Samo mislim da su trebali ovakvog lika uraditi ranije. Nije mi logično da se priča jedne igre odvija retrospektivno.
Oke hvala svima, malo smo popričali bit će tema nekad kasnije slična ovoj. Hvala vam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.